Flyttepakker

I en hektisk flytteprosess ønsker vi å legge til rette for deg, og vi har derfor satt sammen flyttepakker. Flyttepakkene kommer i ulike størrelser, og inneholder et utvalg av essensielle flytteprodukter som bidrar til å sikre en sikker transport av dine eiendeler.

Eskene i flyttepakkene er av høy kvalitet, og med en selvlukkende funksjon og dobbel bunn, er hver flytteeske enkel å håndtere. Skrivefeltene på utsiden gir gode muligheter til å holde kontroll på hva som befinner seg i esken, og slik kan du beholde orden i flyttingen.

Våre Medium, Maxi og Mega flyttepakker inneholder inndelere som kan kombineres med flytteeskene, samt bobleplast, silkepapir, tape og avfallsekker. Dette for å gjøre transporten enda sikrere, og din flytteopplevelse så bra som mulig.
I flyttepakkene Maxi og Mega får du også med et utvalg av plasttrekk til møbler og madrasser, for å beskytte dine møbler mot støv når de står lagret, eller under selve flyttingen.

Finn flyttepakken som passer best til deg her.

936 kr5 249 kr

Nullstill

Se alle avdelinger i norge

Vi har en mengde avdelinger i Norge

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med en lagertaxi kan du låne bil for å frakte tingene dine!

Lagertaxi er en tilleggstjeneste som er tilgjengelig på utvalgte lagerstørrelser.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe eller et rør på lageret eller lignende.

Hva menes med et gratis flyttebil?

Få varebil på kjøpet.
På dette lagerrommet kan du velge mellom velkomstrabatten og gratis flyttebil ved innflytt. Når du booker lageret får du en rabattkode fra oss som du kan bruke hos en av våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.