Chat with us, powered by LiveChat

Vi er eksperter på lagring

Emballasje og pakkemateriell

City Self-Storage tilbyr et bredt utvalg av emballasje og flyttemateriell som er designet for å gjøre flytteprosessen så enkel som mulig for deg. Besøk en av våre flyttebutikker i dag, eller bestill i vår nettbutikk nå >

City Self-Storage tilbyr et bredt utvalg av emballasje og flyttemateriell som er designet for å gjøre flytteprosessen så enkel som mulig for deg. Besøk en av våre flyttebutikker i dag, eller bestill i vår nettbutikk nå >

Vi hjelper deg mer enn gjerne

Velge riktig emballasje og flyttemateriell

Vi har et stort utvalg av flytteesker og unike løsninger for enkel pakking og beskyttelse av tallerkener, glass og klær. Vi fører og tape, bobleplast, bølgepapp og andre produkter som er spesiallaget for å beskytte gjenstander under transport og lagring. Smarte løsninger er ditt første steg mot en stressfri flytteprosess!

Møbeltrekk

Plasttrekk

Plasttrekk er til uvurderlig hjelp for å beskytte møblene dine mot skitt og smuts under transport, og støv og fukt under lagring. Vi selger et bredt utvalg av ulike plasttrekk til sofaen, madrassen og lenestoeln din – alt for å beskytte eiendelene dine under hele flytteprosessen.

Bobleplast

Beskytt skjøre gjenstander som glass, tallerkener, nips og større elektroniske gjenstander med bobleplast. Bobleplast er anbefalt for både transport og lagring. Vi har og et bredt utvalg av bølgepapp, silkepapir med mer som vi selger i alle våre flyttebutikker.

Garderobeesken

Oppdag garderobeesken – den beste hjelperen under flytting eller oppussing. Vår garderobeeske er spesiallaget for å få plass til plasskrevende klær som frakker og jakker. Garderobeesken passer og perfekt for å lagre sommer eller vinterklær.

Glass og tallerkener

Prøv den mest effektive måten å transportere og lagre glass og tallerkener – vårt kjøkkenkit. Det er designet for å passe i våre flytteesker, og vil gi optimal beskyttelse. En stor flytteeske har plass til 48 glass, eller 24 tallerkener.

Flytteesker

Velg mellom store eller små flytteesker. Små flytteesker er anbefalt for tyngre gjenstander, mens store flytteesker passer best til dyner, tøy, leker eller lignende. Flytteselskaper er  spesielt glade i flytteeskene våre da de vet at vi ikke går på kompromiss med kvalitet.

Flyttetepper

City Self-Storage sine flyttetepper har et vidt bruksområde – ikke begrens deg selv. De kan benyttes under flytting eller lagring for å beskytte store gjenstander, og bagasjerommet bare elsker dem.

Flyttetepper

Vi har mer enn 20 års erfaring

Tips om lagring og oppbevaring

Bilder og speil
Bilder og speil

Et dobbelt lag med bølgepapp med ett lag med bobleplast utenpå

Elektronikk
Elektronikk

Vi anbefaler alltid å bruke originalemballasje ved transport av elektronikk

Klær og tekstiler
Klær og tekstiler

Bruk store flytteesker, bagger og kofferter til pakking av klær og tekstiler

Norges største flyttebutikk

Bestill i vår nettbutikk, eller kom innom en av våre 8 flyttebutikker