Ikke få mugg på hagemøblene

Nå er snart vinteren her, og hagemøblene har fullført sin plikt før vinteren for alvor kommer. Men hva bør du gjøre for å holde dem ved like, og ikke minst; hvordan unngår du at det dannes mugg over vinteren?

Hvis vi tar en titt på leverandører av utemøbler ser vi at samtlige anbefaler vedlikehold av møblene før de settes bort. Hvis du har tid er det absolutt beste å følge instruksene på hvordan dine hagemøbler skal tas vare på, og gi dem en liten oppfriskning før de settes bort for vinteren.

Unngå fuktighet

En liten vask av møblene er heller ikke å forakte. Da slipper du at skitt setter seg og blir vanskelig å få bort når møblene skal ut i hage eller på veranda til våren. Det er da viktig å legge inn tid til at møblene kan tørke før du setter dem bort, slik at det ikke oppstår fuktighet når de lagres, da dette kan gjøre at det dannes mugg.

Tenk også på hvor du oppbevarer hagemøblene. Dersom du skal lagre møblene under tak, i en utebod, eller i garasjen bør det være lufting eller ventilasjon slik at de kan stå tørt. Er lagring under presenning den eneste muligheten du har er det viktig at det ikke blir for tett. Sørg for god lufting under presenningen slik at det ikke danner seg mugg over vinteren. Pass også på at møblene står på en presenning, slik at det ikke kommer fuktighet fra bakken.

Dersom du har hagemøbler som ikke tåler minusgrader, og som bør ha en stabil temperatur gjennom vinteren kan de stå trygt i en av våre klimakontrollerte lagerboder. Et tørt, temperert og sikkert sted å oppbevare utemøblene. Men husk – pass på at møblene er tørre når du setter dem inn.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.