Ikke få mugg på hagemøblene

Nå er snart vinteren her, og hagemøblene har fullført sin plikt før vinteren for alvor kommer. Men hva bør du gjøre for å holde dem ved like, og ikke minst; hvordan unngår du at det dannes mugg over vinteren?

Hvis vi tar en titt på leverandører av utemøbler ser vi at samtlige anbefaler vedlikehold av møblene før de settes bort. Hvis du har tid er det absolutt beste å følge instruksene på hvordan dine hagemøbler skal tas vare på, og gi dem en liten oppfriskning før de settes bort for vinteren.

Unngå fuktighet

En liten vask av møblene er heller ikke å forakte. Da slipper du at skitt setter seg og blir vanskelig å få bort når møblene skal ut i hage eller på veranda til våren. Det er da viktig å legge inn tid til at møblene kan tørke før du setter dem bort, slik at det ikke oppstår fuktighet når de lagres, da dette kan gjøre at det dannes mugg.

Tenk også på hvor du oppbevarer hagemøblene. Dersom du skal lagre møblene under tak, i en utebod, eller i garasjen bør det være lufting eller ventilasjon slik at de kan stå tørt. Er lagring under presenning den eneste muligheten du har er det viktig at det ikke blir for tett. Sørg for god lufting under presenningen slik at det ikke danner seg mugg over vinteren. Pass også på at møblene står på en presenning, slik at det ikke kommer fuktighet fra bakken.

Dersom du har hagemøbler som ikke tåler minusgrader, og som bør ha en stabil temperatur gjennom vinteren kan de stå trygt i en av våre klimakontrollerte lagerboder. Et tørt, temperert og sikkert sted å oppbevare utemøblene. Men husk – pass på at møblene er tørre når du setter dem inn.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Slik setter du opp tallerkeninndeleren

Er du usikker på hvordan du skal sette opp Tallerkeninndeleren? Vi hjelper deg, se vår video og følg stegene.

Organisering i boden

Organisering i boden din – slik gjør du det

Finner du ikke det du har i boden din? Her er fem tips til bedre organisering i boden.

Lagre Møbler

Slik lagrer du møbler du ikke har plass til lenger

Har du møbler stående som du ikke har plass til lenger? Vi vet hvordan du bør lagre dem.

Flytte saammen

Å flytte sammen: Noen nyttige tips

Å flytte sammen er en spennende fase i livet. Samtidig er de mye som må gjøres innen flytten. Vi har samlet noen råd for at det skal gå smidigere når dere skal flytte sammen.

close