Slik lagrer du møbler du ikke har plass til lenger

Har du møbler stående som du ikke har plass til lenger? Vi vet hvordan du bør lagre dem.

Se hvordan du kan lagre møbler du ikke har plass til hjemme.

Det er tre hovedting du må finne ut av når du skal lagre møbler du ikke har plass til lenger:

  • Vedlikehold
  • Hvor skal du lagre
  • Hvordan skal du lagre

Vedlikehold

Før du setter møblene dine på et lager eller i en bod bør du vurdere å gjøre noe vedlikeholdsarbeid. Dette kan redde møblene dine fra å forfalle i perioden de skal lagres.

Noen møbler bør lakkes eller smøres, noen bør vaskes, tørkes støv av, og noen bør kanskje fikses dersom de har en skrue løs eller noe er ødelagt. Dersom du ønsker at møblene skal være i fin stand når du er klar for å ta dem i bruk igjen.

Hvor skal du lagre

Når du har funnet ut om du skal gjøre vedlikehold, kan du begynne å lete etter et sted å sette møblene. Dersom du har en ekstra bod på loft eller i kjeller kan dette være gode alternativ. Det som er viktig å huske på her er å sjekke at det er tørt og rent, slik at ikke møblene dine blir skitne eller får fuktskader.

Dersom du kjenner noen som har ekstra plass til deg er også dette et godt alternativ. Igjen må du sørge for at lagerforholdene er optimale slik at møblene dine fortsatt er brukbare når du trenger dem igjen.

Et tredje alternativ er å leie et eksternt minilager. City Self-Storage leier ut moderne, rene lagerrom uten innsyn. Våre lagerlokaler er tempererte og har optimale for hold for å lagre møbler og innbo. Vi har lagerrom i mange ulike størrelser, og du kan enkelt oppgradere eller nedgradere plassen du leier hvis ditt behov endrer seg underveis.

Hos City Self-Storage kan du leie minilager på månedsbasis, så du er ikke bundet til en lang periode. Vi har lager på mange sentrale steder i Oslo, Viken, Trøndelag og Rogaland, så du kan finne et minilager i nærheten av deg.

Du kan enkelt kontakte oss eller reservere minilager på nett her.

Hvordan skal du lagre

Når de to foregående stegene er gjennnomført gjenstår det å finne ut hvordan du skal lagre møblene. Dette innebærer:

  • Møblenes posisjon
  • Utnyttelse av plass
  • Tildekking

De to første punktene henger tett sammen. Vanligvis anbefaler vi å stille møbler på høykant for å utnytte plassen i lagerrommet maksimalt. Dette anbefaler vi fordi du ikke skal betale for plass du egentlig ikke trenger.

Samtidig som vi ønsker at du skal utnytte plassen så godt det lar seg gjøre, må du vurdere om dette kan skade møblene dine. Vi anbefaler ikke å sette møbler på høykant dersom det kan gjøre skader på ledd eller andre typer skader på møblene.

Hvis du ender opp med å lagre møblene på høykant anbefaler vi at du benytter flyttetepper i bunn slik at du er sikker på at du ikke får riper fra gulv under lagrging eller under transport.

Lagrer du møbler med tøy anbefaler vi også å dekke til med plast. I vår lfyttebutikk selger vi plastcover for flere typer møbler som lenestol, sofa, og madrasser. I tillegg har vi strekkfilm som du kan bruke for å pakke inn andre typer møbler. Dette vil beskytte møblene dersom det skulle oppstå en lekkasje der du velger å sette dem, og det vil også beskytte mot støv - som vil komme til uansett hvor du ender opp med å lagre.

Dersom du har spørsmål om lagring av møbler kan du gjerne komme innom en av våre flyttebutikker for en hyggelig prat, eller ringe oss på 81012345.

God lagring!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Slik setter du opp tallerkeninndeleren

Er du usikker på hvordan du skal sette opp Tallerkeninndeleren? Vi hjelper deg, se vår video og følg stegene.

Organisering i boden

Organisering i boden din – slik gjør du det

Finner du ikke det du har i boden din? Her er fem tips til bedre organisering i boden.

Flytte saammen

Å flytte sammen: Noen nyttige tips

Å flytte sammen er en spennende fase i livet. Samtidig er de mye som må gjøres innen flytten. Vi har samlet noen råd for at det skal gå smidigere når dere skal flytte sammen.

Eurobox og City Self-Storage

Slik er City Self-Storage og Eurobox Minilager sammen

Siden 1993 jobbet Eurobox Minilager og City Self-Storage hver for seg med å løse plassproblemer, men i januar 2020 ble selskapene slått sammen. Nå er 27 års erfaring samlet på ett sted, les hvordan selskapene jobber sammen nå.

close