CSS logo

Slik organiserer du verktøyet
Publisert september 1, 2023

Er ditt verktøy hjemme også litt uorganisert? Tar det unødvendig lang tid å finne det du trenger til prosjektene dine? Få våre tips nedenfor!

Gå gjennom det du har

Gå gjennom hva du egentlig har av ting. Et tips er å ta ut alt først, legg det ut på en større flate hvis du har mulighet, det gir deg en oversikt over hva du har.

Fjern duplikater som du ikke trenger.

Vil du noensinne trenge to hammere? Sannsynligvis ikke.

Prøv å være realistisk når du går gjennom, hvis du ikke har brukt en gjenstand på flere år, vil du sannsynligvis heller ikke bruke den i fremtiden.

Det du vurderer å kvitte deg med, kan du selge eller gi videre.

Den ekstra hammeren kan kanskje være til nytte for naboen som nettopp har flyttet inn?

Sorter

Grupper tingene dine etter bruksområde og type.

Ha malingsverktøy, elektriske maskiner, skruer og lignende, hver for seg.

Avhengig av hvor mange ting du har, må du kanskje sortere i mange ulike kategorier.

Du bør nå begynne å få en ganske god oversikt over hva du har i hver kategori, og du kan starte planleggingen av hvordan det skal plasseres tilbake i verktøyskassene eller i verktøysboden.

Organiser

Noe som ofte er nyttig å ha, om du har mye verktøy, er å ha en bod kun for verktøy.

I denne verktøysboden er det lurt å ha en formbar verktøytavle på en vegg. Det finnes mange forskjellige merker, men det de har til felles er at du kan endre oppsettet etter behov.

Ting som brukes ofte, kan henges opp på denne veggen. Kroker av ulike slag for håndverktøy, og små skuffeseksjoner for skruer, er eksempler på ting som ofte er nyttige å ha på en slik tavle.

Ting som ikke kan henges opp, er for eksempel store elektriske maskiner. Disse kan oppbevares på hyller.

Prøv å unngå å ha noe stående på gulvet, både av hensyn til tilgjengelighet og for å beskytte verktøyet mot fuktighet. Leier du et temperert minilager, har lagerboden ofte klimakontroll, noe som forhindrer fukt.

Unngå om du kan, å ha ting bak noe annet på en hylle. Dette fører ofte til frustrasjon når man ikke finner det man leter etter. Husk og merk bokser når innholdet ikke vises tydelig igjennom oppbevaringsboksen.

Mindre gjenstander som ikke brukes så ofte, kan oppbevares i større bokser som settes på en hylle. Husk da å merke boksen med innholdet.

Ellers er kommoder og tilsvarende et bra alternativ for små ting. Da kan du nemlig se ovenfra hva du har i boksene når du trekker ut skuffene. Dette gir en helt annen oversikt. Bruk gjerne skillevegger inne i skuffene for enda bedre organisering.

Kontakt oss

Har du fortsatt for mange ting og vanskelig for å få orden? Ikke nøl med å kontakte oss på City Self-Storage. Vi hjelper deg gjerne med å ordne ekstra lagringsplass i en av våre lagringsenheter!

Ring oss på 81012345 eller kontakt oss på nettsidens chat, så hjelper vi deg med spørsmål og reservasjoner av lagringsenhet.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.