Våren er på vei – sett bort vinterklærne

Våren er her nå for fullt, og det kan være smart å begynne å tenke på hva du skal gjøre med alt av vinterklær og vinterutstyr. Og hvordan bør du oppbevare det slik at det ikke får skader til neste vinter?

  • Vask alt nøye. Dette minsker risikoen for møll, du kan unngå at flekker setter seg i klærne, og de er rene og klare til bruk når du tar dem frem igjen.
  • Brett alt som har naturfiber. Det kan for eksempel være kashmir og ull. Dersom du henger opp klær laget av naturfiber er det en sjanse for at de strekker seg etter en tid og blir misformet. Dersom du bretter dem sammen og legger dem i en flytteeske eller plastkasse, så holder de formen over sommeren.
  • Vær obs på fuktige kjellerrom. Det er veldig lett å slenge alt ned i kjellerboden. Der kan det ofte være fuktig og ikke temperert, noe som over tid kan lede til mugg og dårlig lukt. Sjekk forholdene i din bod, og vurder å lagre det et temperert, tørt sted.

    Når du først er i gang med å rydde bort, kan du samtidig se gjennom om du behøver alt. Selg, gi bort eller kast, så får du frigjort litt plass til andre ting.

Planlegger du å ta vårrengjøringen snart? Her kan du få 5 tips for å gjøre prosessen litt enklere!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.