Våren er på vei – sett bort vinterklærne

Våren er her nå for fullt, og det kan være smart å begynne å tenke på hva du skal gjøre med alt av vinterklær og vinterutstyr. Og hvordan bør du oppbevare det slik at det ikke får skader til neste vinter?

  • Vask alt nøye. Dette minsker risikoen for møll, du kan unngå at flekker setter seg i klærne, og de er rene og klare til bruk når du tar dem frem igjen.
  • Brett alt som har naturfiber. Det kan for eksempel være kashmir og ull. Dersom du henger opp klær laget av naturfiber er det en sjanse for at de strekker seg etter en tid og blir misformet. Dersom du bretter dem sammen og legger dem i en flytteeske eller plastkasse, så holder de formen over sommeren.
  • Vær obs på fuktige kjellerrom. Det er veldig lett å slenge alt ned i kjellerboden. Der kan det ofte være fuktig og ikke temperert, noe som over tid kan lede til mugg og dårlig lukt. Sjekk forholdene i din bod, og vurder å lagre det et temperert, tørt sted.

    Når du først er i gang med å rydde bort, kan du samtidig se gjennom om du behøver alt. Selg, gi bort eller kast, så får du frigjort litt plass til andre ting.

Planlegger du å ta vårrengjøringen snart? Her kan du få 5 tips for å gjøre prosessen litt enklere!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Eurobox og City Self-Storage

Slik er City Self-Storage og Eurobox Minilager sammen

Siden 1993 jobbet Eurobox Minilager og City Self-Storage hver for seg med å løse plassproblemer, men i januar 2020 ble selskapene slått sammen. Nå er 27 års erfaring samlet på ett sted, les hvordan selskapene jobber sammen nå.

Plassmange

Plassmangel? Slik får du bedre plass

Ikke la irritasjonen over lite plass ta over roen du skal føle på hjemme. Med noen enkle grep får du bedre plass hjemme!

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

searchclose