3 Pakketips før du lagrer

Skal du pakke ned lagre eiendelene dine før de lagres over en kort eller lengre periode? Gjør lagringen litt enklere for deg selv – følg disse tre pakketipsene før lagring.

Skal du ta noe ut?

Da bør du huske på dette også når du pakker. Det er kjipt å komme til lagerboden for å hente ut skiskoene, også ligger de i den bakerste esken. Pakk slik at det du kan komme til å trenge ligger lett tilgjengelig.

Vit hva som er hvor

Det er også kjipt å ikke vite hvor det du trenger ligger, fordi alle esker og poser ser like ut. Lagrer du lenge er det ekstra vanskelig å huske hva som er hvor. Skriv i det minste på hvilket rom esken tilhører, og gjerne noen notater om hva som faktisk er i (f.eks tallerkener, kjøkkenredskaper, kasseroller). Blir dette for tidkrevende kan et triks være å pakke i noe blankt, så har du full oversikt.

Ikke pakk for tungt

For å gjøre lagringen bokstavelig talt lettere er det lurt å ikke pakke for tungt i eskene. Husk at du skal bære det inn til lageret, og ut igjen en dag. Dersom eskene er for tunge skaper det også mye press hvis de stables. Unngå halvfulle esker ved å pakke lette ting øverst i eskene.

Dersom du ønsker flere tips kan du gjerne ta kontakt med oss her, på chat, eller kom innom en av våre butikker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.