3 Pakketips før du lagrer

Skal du pakke ned lagre eiendelene dine før de lagres over en kort eller lengre periode? Gjør lagringen litt enklere for deg selv – følg disse tre pakketipsene før lagring.

Skal du ta noe ut?

Da bør du huske på dette også når du pakker. Det er kjipt å komme til lagerboden for å hente ut skiskoene, også ligger de i den bakerste esken. Pakk slik at det du kan komme til å trenge ligger lett tilgjengelig.

Vit hva som er hvor

Det er også kjipt å ikke vite hvor det du trenger ligger, fordi alle esker og poser ser like ut. Lagrer du lenge er det ekstra vanskelig å huske hva som er hvor. Skriv i det minste på hvilket rom esken tilhører, og gjerne noen notater om hva som faktisk er i (f.eks tallerkener, kjøkkenredskaper, kasseroller). Blir dette for tidkrevende kan et triks være å pakke i noe blankt, så har du full oversikt.

Ikke pakk for tungt

For å gjøre lagringen bokstavelig talt lettere er det lurt å ikke pakke for tungt i eskene. Husk at du skal bære det inn til lageret, og ut igjen en dag. Dersom eskene er for tunge skaper det også mye press hvis de stables. Unngå halvfulle esker ved å pakke lette ting øverst i eskene.

Dersom du ønsker flere tips kan du gjerne ta kontakt med oss her, på chat, eller kom innom en av våre butikker.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

Slik flytter du i regn

Slik flytter du i regnet

Uheldigvis kan vi ikke kontrollere været. Skulle du være så uheldig at det regner på flyttedagen kan det skape både frustrasjon og problemer, men du kan ta flere forholdsregler for å unngå skader på dine eiendeler. Vi har samlet dem her.

Gjør dette før visning

Gjør dette før visningen

Skal du selge din bolig? Sammen med Eiendomsmegler Truls Hauge kommer vi med gode råd du bør ta med deg før visningen.

searchclose