|

CSS logo

5 tegn på at det er på tide å rydde i boden

Det finnes mange tegn som forteller deg at det er på tide å gjøre boden til en bedre plass å være. Vi tar deg gjennom 5 av dem her. Kjenner du deg igjen i noen?

1. Når du gruer deg

Et av de mest sikre tegnene på at boden trenger litt kjærlighet er at du gruer deg til å gå dit. Det skal ikke være en belastning å besøke boden sin, og hvis det er rotet som forårsaker dette kan du ta det som det pushet du trenger for å rydde. 

Ikke la rotet i boden henge over deg og gi deg klump i magen, sett deg selv fri ved å ta den opprydningen du og boden din fortjener.

2. Når du avlyser avtaler

Har det kommet til det punktet at du avlyser avtaler fordi turbuksa du trenger til turen ligger i boden? 

Det er et sikkert tegn på at du trenger å gjøre boden til et bedre sted for deg selv. Når et rom kan avgjøre hva du skal gjøre og ikke i løpet av en dag, er det på høy tid å ta grep. 

3. Når du bruker lang tid

Har du opplevd at du kom for sent til noe fordi du måtte finne en liten ting i boden – som ikke var så enkel å finne? 

Hvis alt ligger i sorte søppelsekker, umerkede esker eller bokser, og kanskje bare er kastet inn i tillegg, er det ikke rart det tar tid å finne det du trenger. 

Bruk en dag, eller litt tid over flere dager for å systematisere og få orden, så slipper du å bruke lang tid hver gang du bare skal hente en liten ting. Her kan du se våre lagringstips.

4. Når gulvet ikke synes

Må du klatre over diverse eiendeler for å få tak i skiene før skituren? Er det umulig å komme til det som ligger innerst i boden uten å enten flytte på ting eller tråkke på det? 

Hvis gulvet i boden din ikke synes kan du ta det som et tegn på at du bør rydde litt. Kanskje det er på tide å sette inn noen ekstra hyller, og sette det som ikke brukes så ofte en annen plass? 

Med et synlig og ryddig gulv blir det plutselig lettere å manøvrere seg i boden, og du slipper å snuble over ting for å komme deg inn.

5. Når boden er full

Er kjellerboden din helt full? Dette er vel absolutt det tydeligste tegnet, og det er på tide å ta stilling til hva som egentlig er der nede.

 Finn ut hva du vil ta vare på, hva du kan gi bort, og hva som kanskje kan kastes, slik at du har plass hvis noe nytt må settes i boden.Hvis boden din hjemme er full – finnes det gode løsninger som gir deg bedre plass. Kanskje det er på tide å se på et eksternt lager for å få bort det som ikke brukes like ofte?

Kjenner du deg igjen i noen av symptomene? Ingen grunn til panikk – vi har også enkle tips til hvordan du kan ta tak. Her får du noen enkle tips til bedre orden i boden din.  

Husk også at vi har lang erfaring med lagring. Ta gjerne kontakt med oss dersom du trenger hjelp til å få bedre plass i boden.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.