5 tegn på at det er på tide å rydde i boden

Kjellerboden kan være en velsingnelse for å få unna alt man ikke vil ha inne i leiligheten. Det er fort gjort å stadig fylle på, og systemet kan falle sammen. Litt rot går greit, men når e det på tide å rydde i boden?

1. Når du gruer deg

Når du begynner å grue deg til å gå ned i boden, er det et sikkert tegn på at det kan være på tide å ta en liten opprydning. Ikke la rotet i boden henge over deg og gi deg klump i magen, bare gjør det!

2. Når du bevisst unngår boden

Det kan selvfølgelig være flere grunner til å unngå å gå ned i boden. Unngår du bevisst å gå ned i boden fordi du vet hvordan det er der nede, kan en god gammeldags ryddeøkt være løsningen. Ikke la det komme til punktet der skituren blir avlyst fordi skiene ligger i boden.

3. Når du bruker lang tid

Et tydelig tegn på at rydding av boden bør gjøres snart er når du må gå gjennom så mye at du bruker evigheter på å finne akkurat det du leter etter. Hvis alt ligger i sorte søppelsekker, umerkede esker eller bokser kan det være vanskelig å finne det du trenger. Bruk en dag, eller litt tid over flere dager for å systematisere og få orden, så slipper du å bruke lang tid hver gang. Her kan du se våre lagringstips.

4. Når gulvet ikke synes

Må du klatre over diverse eiendeler for å få tak i skiene før skituren? Kanskje det er på tide å sette inn noen ekstra hyller, og sette det som ikke brukes så ofte en annen plass? Med et synlig og ryddig gulv blir det plutselig lettere å manøvrere seg i boden, og du slipper å snuble over ting for å komme deg inn.

5. Når boden er full

Er kjellerboden din helt full? Dette er vel absolutt det tydeligste tegnet, og det er på tide å ta stilling til hva som egentlig er der nede. Finn ut hva du vil ta vare på, hva du kan gi bort, og hva som kanskje kan kastes, slik at du har plass hvis noe nytt må settes dit. Er det ikke rom til alt du ønsker å ta vare på kan en løsning være å sette det som ikke brukes så ofte på et eksternt lager!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Slik setter du opp tallerkeninndeleren

Er du usikker på hvordan du skal sette opp Tallerkeninndeleren? Vi hjelper deg, se vår video og følg stegene.

Organisering i boden

Organisering i boden din – slik gjør du det

Finner du ikke det du har i boden din? Her er fem tips til bedre organisering i boden.

Lagre Møbler

Slik lagrer du møbler du ikke har plass til lenger

Har du møbler stående som du ikke har plass til lenger? Vi vet hvordan du bør lagre dem.

Flytte saammen

Å flytte sammen: Noen nyttige tips

Å flytte sammen er en spennende fase i livet. Samtidig er de mye som må gjøres innen flytten. Vi har samlet noen råd for at det skal gå smidigere når dere skal flytte sammen.

close