5 tegn på at det er på tide å rydde i boden

Kjellerboden kan være en velsingnelse for å få unna alt man ikke vil ha inne i leiligheten. Det er fort gjort å stadig fylle på, og systemet kan falle sammen. Litt rot går greit, men når e det på tide å rydde i boden?

1. Når du gruer deg

Når du begynner å grue deg til å gå ned i boden, er det et sikkert tegn på at det kan være på tide å ta en liten opprydning. Ikke la rotet i boden henge over deg og gi deg klump i magen, bare gjør det!

2. Når du bevisst unngår boden

Det kan selvfølgelig være flere grunner til å unngå å gå ned i boden. Unngår du bevisst å gå ned i boden fordi du vet hvordan det er der nede, kan en god gammeldags ryddeøkt være løsningen. Ikke la det komme til punktet der skituren blir avlyst fordi skiene ligger i boden.

3. Når du bruker lang tid

Et tydelig tegn på at rydding av boden bør gjøres snart er når du må gå gjennom så mye at du bruker evigheter på å finne akkurat det du leter etter. Hvis alt ligger i sorte søppelsekker, umerkede esker eller bokser kan det være vanskelig å finne det du trenger. Bruk en dag, eller litt tid over flere dager for å systematisere og få orden, så slipper du å bruke lang tid hver gang. Her kan du se våre lagringstips.

4. Når gulvet ikke synes

Må du klatre over diverse eiendeler for å få tak i skiene før skituren? Kanskje det er på tide å sette inn noen ekstra hyller, og sette det som ikke brukes så ofte en annen plass? Med et synlig og ryddig gulv blir det plutselig lettere å manøvrere seg i boden, og du slipper å snuble over ting for å komme deg inn.

5. Når boden er full

Er kjellerboden din helt full? Dette er vel absolutt det tydeligste tegnet, og det er på tide å ta stilling til hva som egentlig er der nede. Finn ut hva du vil ta vare på, hva du kan gi bort, og hva som kanskje kan kastes, slik at du har plass hvis noe nytt må settes dit. Er det ikke rom til alt du ønsker å ta vare på kan en løsning være å sette det som ikke brukes så ofte på et eksternt lager!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.