Få god orden på ledningene

Hvordan kan du unngå at du mister helt kontroll på ledningene når du flytter? Ikke bruk tid på å lete etter ledningen til TV-en eller apple TV-en, følg disse enkle rådene, så har du full kontroll fra et hjem til et annet.

Hvordan kan du holde orden i ledningene?

Når du flytter

Det er så fort gjort å miste kontroll på hva som hører til hva, men så enkelt å unngå det.

  • Tape en liten lapp på ledningene med hvilket apparat de hører til
  • Fest ledninger til samme apparat sammen
  • Legg alle ledninger samlet, så blir ingen borte i kriker og kroker

I hverdagen

Har du en ledningsboks full av rot? Følg samme råd som ved flytten, så har du alltid orden. I tillegg kan du kveile ledningene opp, og fest dem slik, så surrer de seg ikke sammen. Ha en boks eller skuff med ledninger, så får du gjemt dem unna.

Vanskeligere enn det trenger det ikke være å få orden i ledningskaoset!

Lurer du på hvorfor øreproppene alltid kveiler seg? Finn det ut her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

Slik flytter du i regn

Slik flytter du i regnet

Uheldigvis kan vi ikke kontrollere været. Skulle du være så uheldig at det regner på flyttedagen kan det skape både frustrasjon og problemer, men du kan ta flere forholdsregler for å unngå skader på dine eiendeler. Vi har samlet dem her.

Gjør dette før visning

Gjør dette før visningen

Skal du selge din bolig? Sammen med Eiendomsmegler Truls Hauge kommer vi med gode råd du bør ta med deg før visningen.

searchclose