Få god orden på ledningene

Hvordan kan du unngå at du mister helt kontroll på ledningene når du flytter? Ikke bruk tid på å lete etter ledningen til TV-en eller apple TV-en, følg disse enkle rådene, så har du full kontroll fra et hjem til et annet.

Hvordan kan du holde orden i ledningene?

Når du flytter

Det er så fort gjort å miste kontroll på hva som hører til hva, men så enkelt å unngå det.

  • Tape en liten lapp på ledningene med hvilket apparat de hører til
  • Fest ledninger til samme apparat sammen
  • Legg alle ledninger samlet, så blir ingen borte i kriker og kroker

I hverdagen

Har du en ledningsboks full av rot? Følg samme råd som ved flytten, så har du alltid orden. I tillegg kan du kveile ledningene opp, og fest dem slik, så surrer de seg ikke sammen. Ha en boks eller skuff med ledninger, så får du gjemt dem unna.

Vanskeligere enn det trenger det ikke være å få orden i ledningskaoset!

Lurer du på hvorfor øreproppene alltid kveiler seg? Finn det ut her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.