CSS logo

Vi har åpnet i Kristiansund – med over 200 lagerboder tilgjengelig
Publisert mai 1, 2024

Velkommen til bedre plass i Kristiansund. Vi er begeistret over å kunngjøre åpningen av vår første avdeling i Møre og Romsdal.

Vi utvider vårt lagringstilbud raskt i Norge, og vi har nå gleden av å kunngjøre åpningen av vår første avdeling i Kristiansund i fylket Møre og Romsdal.

Vår nye avdeling er strategisk plassert med gangavstand fra Kristiansund flyplass, og ligger kun 7 kilometer unna Kristiansund sentrum. Den lette tilgjengeligheten gjør det enkelt for kunder i lokalmiljøet å benytte seg av våre trygge og tempererte lagringsløsninger.

Lageret i Kristiansund tilbyr over 200 lagerboder i ulike størrelser, noe som gir deg muligheten til å velge akkurat den plassen som passer best for dine behov.
Lagerbygget er på to etasjer med innvendig heis, noe som gjør det lettvint å transportere og organisere sine eiendeler. Den brede skyvedøren gir også lett tilgang, og gjør det enklere å transportere inn og ut av minilageret.

Les mer om vårt minilager i Kristiansund her.

Bedre plass til det som betyr noe

Vi forstår viktigheten av trygg og sikker lagring. Vår avdeling i Kristiansund er derfor utstyrt med moderne sikkerhetsteknologi for å sikre at kundenes eiendeler er beskyttet.

Vi inviterer alle som trenger bedre plass i Kristiansund, til å besøke vår nye avdeling. Uansett om du har behov for korttids- eller langtidslagring, tilbyr vi fleksible alternativer for å imøtekomme dine behov.

Du kan utforske vårt nettsted for mer informasjon eller ta kontakt med oss direkte for å diskutere dine lagringsbehov. Du kan kontakte oss via vår kontaktformular eller på telefonnummeret: 810 12 345.

Få bedre plass i dag – med et minilager i Kristiansund!

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.