CSS logo

Norges største minilager utvider i Trondheim

Vi har åpnet for utleie av lagerrom på vårt andre minilager i Trondheim. Få bedre plass i et nytt og moderne minilager på Tiller!

Bedre plass i Trondheim

Vi har nå to minilager i Trondheim, se begge her.

Du finner vårt nye lager på Tiller, i John Aaes veg 40. Med digital nøkkel inn til avdelingen er det enkelt å besøke lageret når du trenger å besøke lageret. Utenfor er det gratis kundeparkering, og du kan kjøre helt til lastesonen og bruke trallene på området for å enkelt laste dine ting.

Se lagerstørrelser og priser her, og bestill bedre plass i dag.

Andre avdeling i Trondheim

City Self-Storage vokser stadig, og Tiller blir andre avdeling i Trondheim. Fra før har vi en avdeling på Lade i Trondheim, også der med temperert minilager. Du kan lese mer om lageret på Lade her

Begge våre minilager i Trondheim er tempererte og godt egnet for lagring av møbler og innbo. Hos oss kan du lagre det du ikke har plass til hjemme, slik at du får bedre plass til hverdagen. 

City Self-Storage Tiller egner seg også godt til bedrifter som trenger en fleksibel lagerplass. Hos oss er det enkelt å oppgradere eller nedgradere lagerplass etterhvert som behovet endrer seg, og med gunstige åpningstider har man alltid tilgang til sine eiendeler.

Velkommen til bedre plass i Trondheim.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.