CSS logo

City Self-Storage kommer til Trondheim
Publisert mai 28, 2018

City Self-Storage har kjøpt en stor næringstomt på Tiller i Trondheim. Denne tomten skal vi etter planen utvikle til minilager i løpet av 2020.

Oppdatering: City Self-Storage har i dag to minilager i Trondheim.

Tomten ligger sentralt til med kort vei til City Syd, og resten av Tiller-området. Beliggenheten er ca. 10 minutter sør for Trondheim Sentrum, med kort vei til Byåsen, Heimdal og flere andre boområder.

– Vi ser frem til å arbeide med å utvikle denne eiendommen. Det er et stort behov for minilager i Trondheim, da det utvikles mange nye leiligheter, og det er mange studenter i byen, sier Isak Larsson, General Manager for City Self-Storage.

Når nye leiligheter bygges er det ofte mindre boareale, og mindre bodplass. Etter TEK17 er det ikke lenger krav til etablering av en innvendig bod i leiligheter som bygges. Stadig flere får derfor behov for å leie seg et ekstra lager. City Self-Storage etablerer seg i Storbyene og nærmere der folk bor, for enkel tilgang og tilgjengelighet.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.