Nye minner skapes hele tiden

Livet blir til mens du lever – på godt og vondt. Og det er ikke alt du kan planlegge. Da er det godt å vite at det finnes et sted der de dyrebare minnene dine kan være, slik at de slipper å bli borte for godt.

Når du går fra en livsfase til en annen behøver du nemlig ikke å kaste gamle minner for at det skal bli plass til nye. Lagrer du minnene du skaper kan du nemlig hente dem frem igjen så ofte du ønsker.

Platesamlingen din, bilder av gamle venner fra ungdomstiden som du ikke har snakket med på mange år, et instrument du en gang spilte på, de første kjøkkenstolene som du kjøpte med kjæresten din da dere flyttet sammen – alle minner som det kan være gøy å ta frem ved en senere anledning, eller når prioriteringer endrer seg

En dag blir du selv et minne for andre. Da er det godt for de som er igjen å se minnene og fortelle historiene om deg, fordi du har tatt vare på øyeblikkene og hverdagene som til sammen blir selve livet.

Noen minner bør kanskje glemmes, andre lagres nær hjertet, hos en venn, på loftet eller i et minilager.

Minner kan ikke måles i penger. Det er derfor de er så verdifulle. Besøk gjerne en av våre avdelinger for å finne ut hvordan vi kan hjelp deg med å ta hånd om dine minner.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

Slik flytter du i regn

Slik flytter du i regnet

Uheldigvis kan vi ikke kontrollere været. Skulle du være så uheldig at det regner på flyttedagen kan det skape både frustrasjon og problemer, men du kan ta flere forholdsregler for å unngå skader på dine eiendeler. Vi har samlet dem her.

Gjør dette før visning

Gjør dette før visningen

Skal du selge din bolig? Sammen med Eiendomsmegler Truls Hauge kommer vi med gode råd du bør ta med deg før visningen.

searchclose