Nye minner skapes hele tiden

Livet blir til mens du lever – på godt og vondt. Og det er ikke alt du kan planlegge. Da er det godt å vite at det finnes et sted der de dyrebare minnene dine kan være, slik at de slipper å bli borte for godt.

Når du går fra en livsfase til en annen behøver du nemlig ikke å kaste gamle minner for at det skal bli plass til nye. Lagrer du minnene du skaper kan du nemlig hente dem frem igjen så ofte du ønsker.

Platesamlingen din, bilder av gamle venner fra ungdomstiden som du ikke har snakket med på mange år, et instrument du en gang spilte på, de første kjøkkenstolene som du kjøpte med kjæresten din da dere flyttet sammen – alle minner som det kan være gøy å ta frem ved en senere anledning, eller når prioriteringer endrer seg

En dag blir du selv et minne for andre. Da er det godt for de som er igjen å se minnene og fortelle historiene om deg, fordi du har tatt vare på øyeblikkene og hverdagene som til sammen blir selve livet.

Noen minner bør kanskje glemmes, andre lagres nær hjertet, hos en venn, på loftet eller i et minilager.

Minner kan ikke måles i penger. Det er derfor de er så verdifulle. Besøk gjerne en av våre avdelinger for å finne ut hvordan vi kan hjelp deg med å ta hånd om dine minner.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.