Hva gjør du med møblene når barna flytter hjemmefra?

Når barna flytter ut går du inn i en ny fase av livet, og kanskje føles det litt tomt en periode. Litt mindre bråk, litt mindre latter og litt mindre rot. Men tomt er det jo ikke, for igjen står alt av eiendeler og møbler som ikke har blitt med i flyttelasset. Og hva skal du gjøre med det?

Dette er kanskje ikke måten å ta vare på møblene. Les hvordan du kan lagre dem.

Skal det kastes eller gis bort?

Det føles kanskje feil og litt drastisk å skulle kaste alt av møbler ut av barnas rom, gjøre det om til noe annet, eller gjøre endringer. De vil jo forhåpentligvis komme på besøk selv om de har forlatt redet. Men noen ganger er det slik det må bli. Med en ny livssituasjon kommer også andre prioriteringer, og kanskje også et nytt hjem?

Skal du flytte til et mindre sted? Følg sjekklisten her, og vær sikker på at du husker alt som må gjøres.

Den raske løsningen er kanskje å kaste eller gi bort alt, men det er jo godt mulig at barna kan få bruk for mye i ettertid? Kanskje er det gode minner de vil ta med seg når de skal etablere seg senere. I dette tilfellet kan du finne flere løsninger for å ta vare på det. Kanskje de en gang er så heldige å får barn som kunne ha trengt tingene.

Bruk det på andre måter

Kan du sette møbler og småting andre steder for å frigjøre plass på rommet? Utnytt møblene du har, og ikke la dem støve ned til barna får bruk for dem igjen, men la dem bli en del av innredningen i hjemmet.

Sett det i boden eller garasjen

Dersom du er så heldig at du har god bodplass kan du ta vare på de viktigste eiendelene her. Da kan de stå trygt frem til barna får bruk for det igjen, eller til du har en plass inne i hjemmet til det.

Om du ikke har nok bodplass hjemme, eller kanskje skal flytte til et mindre sted, kan du leie ekstern lagerplass for å ta vare på minnene. Med stabil temperatur på lageret kan du trygt sette minner og møbler så kort eller lenge du trenger. Hos oss kan du leie minilager i størrelser fra 0,5m2 og oppover, og våre bemannede avdelinger er tilknyttet en flyttebutikk hvor du kan kjøpe det du behøver av pakkemateriell. Ta kontakt med våre lagereksperter i dag, så hjelper de deg å finne den beste løsningen for ditt behov.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Slik setter du opp tallerkeninndeleren

Er du usikker på hvordan du skal sette opp Tallerkeninndeleren? Vi hjelper deg, se vår video og følg stegene.

Organisering i boden

Organisering i boden din – slik gjør du det

Finner du ikke det du har i boden din? Her er fem tips til bedre organisering i boden.

Lagre Møbler

Slik lagrer du møbler du ikke har plass til lenger

Har du møbler stående som du ikke har plass til lenger? Vi vet hvordan du bør lagre dem.

Flytte saammen

Å flytte sammen: Noen nyttige tips

Å flytte sammen er en spennende fase i livet. Samtidig er de mye som må gjøres innen flytten. Vi har samlet noen råd for at det skal gå smidigere når dere skal flytte sammen.

close