CSS logo

Få bedre plass til sommeren med et minilager

Å lagre vinterklær og utstyr i et minilager før sommeren er en fin måte å få bedre plass i hjemmet på, samtidig som du får beskyttet tingene dine mot skader.

Vinteren kan være en herlig tid, men hvis du er som oss, ser du kanskje frem til varme tider.

Selv om vinteren kan være veldig koselig med peishygge, varm kakao, tykke gensere og myke pledd, kan det være vanskelig å få plass til alt som vinteren krever i løpet av sesongen. Det kan fort føles som om tingene tar litt over hjemmet.

Denne følelsen blir bare enda mer forsterket når du begynner å sikte deg inn mot sommersesongen, og det som vanligvis skaper god vinterstemning, skaper ikke like god stemning lenger.

Sesonglagring av vinteren

Dette er grunnen til det er vanlig å pakke bort vinteren. De fleste av oss pakker vekk vinterutstyret så langt unna som mulig, setter vintergarderoben i boden og tar fram sommergarderoben. Først når gradene begynner å synke igjen, tar vi oss i å se på vinteren igjen.

Skal du stuve bort vinteren godt og grundig, på en trygg og gunstig måte, kan det være lurt å bruke et minilager til sesonglagring.

Her er noen grunner til hvorfor det kan være lurt å sesonglagre vinteren:

  • Her blir det virkelig “out of sight, out of mind”, slik at du kan nyte sommeren ekstra mye.
  • Du frigjør plass i hjemmet ditt, noe som gir deg bedre plass til det du virkelig ønsker deg eller til sommeren som nå nærmer seg med stormskritt.
  • Et minilager beskytter utstyret ditt: Mens det er vanlig å bruke boden eller å dytte ting bakerst i skapet eller kriker og kroker som er ledige, kan det fort skje at utstyret ikke blir tatt like godt vare på som det burde i prosessen. Et minilager hjelper deg å ta vare på og beskytte utstyret på en god måte, slik at det holder lenger.
  • Du sparer penger ved å ta vare på det dyre vinterutstyret, da du slipper å kjøpe nytt.
  • Lett tilgjengelighet. Våre minilagertjenester er plassert i mange byer, og i ulike deler av byen. Du kan dermed lagre tingene dine nær deg, og få lett tilgang til dem hvis du skulle trenge dem.
  • Du får bedre plass til sommeren: Ved å bruke minilager til vinteren og sommeren, blir det lettere å få plass til ting som passer for hver sesong uten at det går på bekostning av plassen i hjemmet ditt. Plutselig kan du få plass til både sommermøbler, oppblåstbart badebasseng, snorkelutstyr og grillutstyr uten problemer.
  • Du leier kun plassen du trenger. Hos oss kan du leie minilager i ulike størrelser, slik at du kan tilpasse størrelsen etter ditt behov. Det er også lett å bytte om på størrelsene, om du plutselig skulle få flere eller færre ting.

Oppsummering

Sesonglagring av vinteren kan altså være en god løsning for deg som ønsker å få bedre plass, ta ekstra godt vare på vinterklærne og vinterutstyret, samtidig ha flere ting tilpasset til sesongen du er i.

Har du ikke tenkt på å bruke minilager før, kan sesonglagring være en god start som gir mange fordeler i din hverdag, uavhengig av hvilken sesong du er i.

Ikke la vinterutstyret ta over hjemmet ditt. Med en lagerbod kan du nyte sommeren ekstra godt, og slippe å tenke på vinteren før du faktisk må det.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre minilagertjenester og hvordan vi kan hjelpe deg med å lagre vinteren på en trygg og gunstig måte.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.