Chat with us, powered by LiveChat

Hva bør du gjøre en måned før du flytter?

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.

person som forbereder flytting

Si opp/endre abonnementer

Ofte er det 1 måneds oppsigelsestid på abonnementer. Si opp eller overfør abonnementer til ny adresse, eller til de som skal ta over din nåværende adresse.

Begynn å selge/gi bort/kaste

Det er både tidkrevende og unødvendig å ta med møbler, klær og ting du ikke ønsker å beholde til ditt nye hjem. Det kan fort ta litt tid å få solgt unna og sortert alt, så det er lurt å starte med dette allerede før du begynner å pakke.

Begynn å pakke

Når bør du starte å pakke ned flyttelasset? Det kan ta lang tid å pakke ned leiligheten. For å spare deg selv for stress når det nærmer seg, kan det være en ide å begynne allerede en måned før å pakke ned ting du ikke trenger før du flytter. Jo mer du får unna i starten, jo mindre er det å gjøre når det tilspisser seg.

Sjekk forsikringer

Har du innboforsikring eller annet du behøver å endre adresse på, oppdatere informasjon eller annet? Få oversikt i god tid før du flytter.

Har du akkurat bestemt deg for å flytte? Her er 5 ting du bør tenke på ganske tidlig i flytteprosessen.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

CSS er et selskap i Self Storage Group ASA.

Husk dette når du flytter9 life hacks for små hjem