Chat with us, powered by LiveChat

Hva bør du gjøre to uker før du flytter?

Når det er to uker igjen er det på tide å få fart på sakene, slik at du slipper å stresse unødvendig de siste dagene før du flytter. Få unna et par ting du kan gjøre allerede nå.

husk to uker før du flytter

flyttehjelp

Dersom du ikke har gjort det enda er det på tide å se seg om for hjelp på flyttedagen. Hvordan fikser du flyttehjelp? Det er flere måte å gjøre dette på. Du kan for eksempel få hjelp av venner, familie eller leie inn profesjonelle.

Transport

Det er lurt å bestille transport i god tid før du skal flytte,spesielt dersom du flytter på en populær flyttedag. Begynn å se etter flyttebil, flyttebyrå eller henger. Hos City Self-Storage leier vi ut hengere, og vi har samarbeid med et flyttebyrå som kan hjelpe deg på flyttedagen.

Bestille minilager

Dersom du trenger mellomlagring under flytten er det lurt å reservere dette litt i forkant, slik at du vet at det er ledig plass. Hos oss får du låne skaphenger uten ekstra kostnad den dagen du flytter inn på lageret. Vi er tilgjengelige dersom du behøver hjelp til å bestille minialger.

Har du kjøpt inn pakkemateriell?

Hvis ikke er det på tide, det kan fort ta litt tid å pakke ned, og da er det greit å ha noe å pakke i. I våre butikker har vi det du behøver av flyttemateriell.

Tenke på utvasken

Skal du vaske ut selv, eller bestille vaskehjelp til å ta flyttevasken? Kanskje behøver du å hente inn litt ekstra hjelp fra venner og familie?

Melde flytting

Du melder flytting til skatteetaten, og kan bestille ettersending hos posten. Dette er mulig å gjøre 14 dager før du skal flytte.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

CSS er et selskap i Self Storage Group ASA.

Hva gjøre du med møblene når barna flytter ut?jul med uventet vennlighet