Var ett av dine nyttårsforsetter å holde det ryddig hjemme?

…Eller kanskje forsettet var å slappe mer av? Kanskje er det et ryddig hjem som kan legge til rette for dette. Vi har nå kommet er lite stykke inn i det nye året – unngå at dine forsetter sklir ut allerede. Her er noen tips for å fortsette å holde det ryddig ut året.

Hvordan holder man det ryddig?

Du kjenner kanskje en av de som alltid har det ryddig. Uansett hvilken dag i uken eller tid på døgnet ser det strøkent ut, men du skjønner ikke hvordan. Ett av triksene er å få inn små rutiner i løpet av dagen, og ta litt av gangen. Enkle rutiner som gjør det mindre rotete er:

  • Rydd samtidig som du lager mat
  • Rydd av bordet rett etter middag
  • Ta ut av oppvaskmaskinen med en gang (gjerne på morgenen, så er det ryddig til du kommer hjem)
  • Kast emballasje med en gang
  • Bruk bokser og kurver, så ligger det ikke mange småting og slenger

Du kjenner kanskje en av de som alltid har det ryddig. Uansett hvilken dag i uken eller tid på døgnet ser det strøkent ut, men du skjønner ikke hvordan. Ett av triksene er å få inn små rutiner i løpet av dagen, og ta litt av gangen. Enkle rutiner som gjør det mindre rotete er:

System

Dersom du ikke har faste plasser ting skal ligge på, er det fort at det blir rot. Hvis du bruker litt tid på å finne et system hjemme som funker for deg og måten du bruker ting på – kan du også få et ryddigere hjem – og kanskje et ryddigere hode.

Ser det alltid rotete ut?

Kanskje har du rett og slett bare for mange ting. Da kan alternativene være å kaste, selge, eller lagre. Bor du i en liten leilighet nå, men skal flytte til en større senere kan du sette stolen som alltid står i veien, eller lampen du egentlig ikke har plass til på lagring hos oss til du får bedre plass.

Vanskelig å endre vaner

Har du en dårlig vane med å slenge klærne på gulvet om kvelden, bruke litt for lang tid før du tar ut av oppvaskmaskinen, eller orker ikke å brette pleddene, for de skal du jo bruke igjen snart? Det er veldig vanskelig å endre vaner, men unngå å bruke dette som en unnskyldning. Bare start med det nå, så klarer du kanskje å holde nyttårsforsettet i år.

Har du spørsmål om våre lager? Ta gjerne kontakt med oss her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.