Fra flyttebod til ekstra lagerbod

Thomas og kjæresten flyttet sammen for litt over ett år siden. Den gang leide de et stort lagerrom for å få unna møbler, og siden har de hatt en lagerbod her hos City Self-Storage.*

– I starten valgte vi å leie lager fordi vi skulle gjøre noen endringer i den nye leiligheten. Da var det dumt å ta inn alle møblene dit, og vi måtte jo ha en plass å lagre alt sammen. Da leide vi en litt stor bod for å oppbevare møblene i foreløpig.

Å leie en bod da de flyttet vist seg å være en god måte å få unna alt av møbler og eiendeler, slik at de slapp å flytte rundt på møbler under oppussingen, og den kunne bli mer effektiv. I første omgang tenkte paret at det skulle bli med flytteboden, og at det ikke var behov for en bod videre. Denne tanken endret seg fort da de hadde flyttet inn.

Sportsbod for sesongutstyr

– Da leiligheten var ferdig merket vi fort at det ble trangt i boden. Mye skiutstyr, noen gamle møbler som vi vil ta vare på, og litt diverse som vi ikke ville ha inne i leiligheten ble det rett og slett ikke plass til.

For dem ble løsningen å fortsette å leie lagerbod, men nå en mindre størrelse, ettersom de ikke behøvde å ha alle møblene sine der. I boden legger de diverse sesongutstyr, møbler og småting, sånn at boden hjemme kan utnyttes bedre til det de bruker oftere.

Lett tilgjengelig

Siden de bor i nærheten av minilageret er det lett å komme seg dit for å legge inn nye ting, og hente ut det de trenger for sesongen. De har egen lås til sin lagerbod slik at tingene deres står sikkert, og deres personlige adgangskode gir dem tilgang innenfor lagerets åpningstider, hver dag, hele året.

– Ved å ha en sportsbod nå får vi bort ting som vanligvis bare ville stått i veien i kjellerboden hjemme, sånn at vi har lettere tilgang til det vi bruker hele tiden, som for eksempel klappstoler. Men det andre er ikke langt unna når sesongen skifter eller vi trenger noe fra boden.

Mer plass hjemme

Med bedre plass i boden hjemme synes de også det føles bedre å gå ned i den. Det viktigste for dem er å ha det ryddig i leiligheten, men når stresset står på rett før gjestene kommer, eller før pakking til ferien skal starte, synes de det bra at de kan se det de trenger idet de åpner døren, slik at ikke det blir et ekstra stressmoment.

– Den ekstra lagerboden gir også bedre mulighet til å holde det ryddig hjemme, for vi har alltid plass til å legge det vi ikke vil ha i leiligheten ned i kjellerboden.

*Dette er en fiktiv kundehistorie basert på kunders tilbakemeldinger.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Eurobox og City Self-Storage

Slik er City Self-Storage og Eurobox Minilager sammen

Siden 1993 jobbet Eurobox Minilager og City Self-Storage hver for seg med å løse plassproblemer, men i januar 2020 ble selskapene slått sammen. Nå er 27 års erfaring samlet på ett sted, les hvordan selskapene jobber sammen nå.

Plassmange

Plassmangel? Slik får du bedre plass

Ikke la irritasjonen over lite plass ta over roen du skal føle på hjemme. Med noen enkle grep får du bedre plass hjemme!

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

searchclose