Forbered deg til å rydde bort sommeren

Vi er snart i oktober, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Sommeren er snart over, og da skal utstyr og sommermøbler inn.

Vask møbler og utstyr

Før du setter hagemøblene bort for sommeren er det lurt å gi dem en ordentlig vask. Da holder de seg finere over vinteren, og du slipper at skitt setter seg på møblene og blir umulig å få av neste sommer. Når du har vasket møblene er det viktig å la dem tørke før du setter dem bort for vinteren, og ikke setter fuktige møbler på lageret. Les mer om hva som kan skje dersom møblene ikke får tørke.

Må møblene vedlikeholdes?

For at utemøbler og utstyr skal holde seg fine så lenge som mulig bør du gjøre litt vedlikeholdsarbeid regelmessig. Når og hvor ofte du bør vedlikeholde dine møbler vil avhenge av materialer, hvilken stand de er i, og hvilken leverandør de er fra. Uansett er det lurt å sjekke om det er på tide med en liten puss, litt beis eller lakk på møblene før du setter dem bort. Dersom du er flink til å vedlikeholde kan du også ha møblene lenger.

Er du usikker på hvordan dine møbler eller utstyr skal vedlikeholdes? Et godt tips da er å kontakte leverandøren av møblene, eller se om de har noe informasjon tilgjengelig.

Hvor kan du oppbevare hagemøblene?

Dersom du er så heldig å ha en romslig lofts- eller kjellerbod, garasje eller andre oppbevaringsløsninger hjemme, er dette et godt sted å sette hagemøbler, utstyr, og sommergarderoben. Dersom møbler eller utstyr ikke tåler minusgrader, er det viktig å ta dette med i betraktning før du setter dem bort.

Dersom du ikke er så heldig at du har plass hjemme til å lagre sommerutstyret bør du begynne å tenke på hvor du kan sette dem. Vi i City Self-Storage har flere lagerboder i ulike størrelser, perfekt for lagring av dine møbler og utstyr. Temperaturene vil aldri falle under null grader på lagrene, og våre lagereksperter er tilgjengelig for å gi deg råd om lagring av ditt utstyr, eller hjelpe deg å reservere en lagerbod. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

Slik flytter du i regn

Slik flytter du i regnet

Uheldigvis kan vi ikke kontrollere været. Skulle du være så uheldig at det regner på flyttedagen kan det skape både frustrasjon og problemer, men du kan ta flere forholdsregler for å unngå skader på dine eiendeler. Vi har samlet dem her.

Gjør dette før visning

Gjør dette før visningen

Skal du selge din bolig? Sammen med Eiendomsmegler Truls Hauge kommer vi med gode råd du bør ta med deg før visningen.

searchclose