Råd når du flytter ut for første gang

Det er mange som skal starte å studere til høsten, og kanskje er du en av dem som skal flytte ut for første gang. Det er mange viktige ting du må huske på og tenke over når du flytter ut. Vi hjelper deg å huske dem.

Du trenger møbler

Kan du flytte med deg noen møbler hjemmefra? Det er ofte dyrt å kjøpe møbler, og det kan lønne seg å ta med møbler til leiligheten eller hybelen du skal flytte inn i. Samtidig kan det bli dyrt å frakte møbler hvis du flytter langt, og da kan det lønne seg å kjøpe. Det kan være lurt å kjøpe brukt.

Flyttemelding

Husk å melde flytting til posten, og til Lånekassen. Du kan også velge å melde flytting i folkeregisteret.

Forsikring

Når du aldri har bodd alene mangler du kanskje noen forsikringer. Sjekk hva du har allerede, og skaff deg det du mangler. Innboforsikring, reiseforsikring og helseforsikring bør alle ha. Det kan lønne seg å undersøke om det finnes noen studentforsikring.

Bytt fastlege

Det er viktig å ha legen sin i samme by, i tilfelle du skulle bli syk. Husk å bytt fastlege til en som er i nærheten. Det finnes flere legekontor for studenter.

Studentrabatter

Nå som du skal bli student er det mye du kan få studentrabatt på. Du kan spare mye penger på å holde deg oppdatert på de ulike tilbudene som finnes der ute! Du kan for eksempel på studentrabatt på leie av minilager. Skulle det skje at du ikke finner en leilighet før skolestart kan du flytte eiendelene dine inn på et lager, så er de klare i byen når du finner noe.

Spare penger i sommerferien? Les hvordan Sindre sparte penger ved å leie minilager.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med en lagertaxi kan du låne bil for å frakte tingene dine!

Lagertaxi er en tilleggstjeneste som er tilgjengelig på utvalgte lagerstørrelser.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe eller et rør på lageret eller lignende.

Hva menes med et gratis flyttebil?

Få varebil på kjøpet.
På dette lagerrommet kan du velge mellom velkomstrabatten og gratis flyttebil ved innflytt. Når du booker lageret får du en rabattkode fra oss som du kan bruke hos en av våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.