CSS logo

Ny i byen? Her får du tips til hvordan du kan bli kjent med folk

Å flytte til en ny by er spennende, men det kan også føles skummelt. Vanligvis kan det være utfordrende å bli kjent med nye mennesker og få seg nye venner. Så, hvordan går man egentlig fram?

Hobby

Som barn får man vanligvis venner på skolen eller igjennom fritidsaktiviteter. Så hvorfor ikke ta samme tilnærming som voksen?

Kanskje det å ta ekstra fag eller videreutdanning kan føles nokså overveldende. Med mindre du allerede har ventet lenge på en unnskyldning til å gå tilbake til skolebenken, la oss heller gjøre det så lavterskel som mulig.

Begynn med en hobby du allerede har eller har interesse for. Det er ofte enkelt å melde seg inn i en gruppe eller en klubb i det nye nærområdet, eller du kan ta et kurs innen et tema som er relevant for hobbyen din.

På denne måten får du muligheten til å bli kjent med nye mennesker og starte nye vennskap med folk som deler samme interesse som deg.

Delta på aktiviteter

En annen måte å bli kjent med nye folk på, er å delta på ulike aktiviteter i din nye by.

Arrangementer på sosiale medier

Sjekk ut arrangementer på sosiale medier eller i lokalavisa. På sosiale medier er det ofte grupper hvor du finne ulike arrangementer i nærområdet ditt.

Meld deg på ulike aktiviteter som en «prøv på acroyoga»-workshop? Det er både morsomt, utfordrende og veldig sosialt. Det er også høyst sannsynlig at det skaper noe å snakke om.

Om sommeren er det også ofte flere gratisaktiviteter utendørs, som konserter, utendørskino, gruppetimer og lignende.

Mennesker som er samlet og dyrker yoga ute i en park.

Dra på loppemarked

Dette er kanskje ikke det mest åpenbare stedet å bli kjent med folk på, men loppemarkeder samler mange forskjellige mennesker, og det er ofte muligheter for å slå av en prat om tingene som selges.

Om det ikke finnes loppemarkeder i området ditt, kan du arrangere ditt eget, spesielt hvis du har mange ting du ønsker å kvitte deg med eller selge.

Bare sørg for å sjekke med kommunen din, om det finnes regler eller retningslinjer som du må forholde deg til.

Studentaktiviteter

Er du student? Det er ikke alltid like lett å bli kjent med folk i klassen din på skolen eller universitet du studerer på. Som regel har man heller ikke den beste økonomien til å melde deg på ulike eventer. Derfor kan det være lurt å se etter om det finnes noen studentaktiviteter i området.

Kanskje skolen arrangerer egne aktiviteter? I så fall kan det være lurt å dra på de aktivitetene som interesser deg, for å finne folk som deler dine interesser.

Inviter folk

Som ny i byen kan du også invitere en gruppe med kollegaer, medstudenter eller andre folk som du har møtt ut på kaffe, eller hjem til deg for en middag eller en samling hvis du føler deg komfortabel med det. Det kan være en fin måte å bli kjent med folk på og bygge relasjoner.

Har du ikke har nok plass til gjester på grunn av undervurdering av antall flyttekartonger eller fordi du har for mange ting som ikke passer inn i den nye boligen? Hos oss kan du få god og trygg lagerplass raskt. Lei et minilager i nærheten av deg og få bedre plass til innflytningsfesten eller bli kjent-samlinger med bare et tastetrykk.

Finn ditt nærmeste minilager her.

Alene i ny by og trenger hjelp med flyttingen?

Trenger du hjelp til flyttingen, men har ikke rukket å bli godt nok kjent med folk i området? Vi kan anbefale flinke samarbeidspartnere som kan gjøre flyttingen lettere for deg.

Vi er også her for deg hvis du har spørsmål om flytting og lagring i ditt nye nærområde.

Ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjema, chat, eller ved å ringe telefonnummeret: 810 12345.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.