Ikke skjær deg på knivene!

Har du opplevd å skjære deg på knivene når du pakker opp eller ned? Det er en unødvendig smell å gå på.

Kjøkkenredskapene er gjerne ikke det første som pakkes ned. Man er gjerne rimelig lei av å pakke ned når man kommer dit, og da kan det friste å bare slenge alt kjøkkenredskap i en felles eske eller pose. Det er greit nok for mye av redskapene, men knivene bør absolutt ikke inkluderes i denne blandingen. Det er verken bra for knivene, som kan ta skade eller bli sløve, eller for deg. Vi ønsker å unngå at du tar nedi esken og får et kutt på hånden fordi du var for lat til å sortere. Så her er et lavterskel tips til hvordan du kan pakke knivene – enkelt.

Legg bølgepapp på en overflate, og legg knivene på rad utover den. For å unngå at pakken blir større på den ene siden legger du knivene annenhver vei, knivblad mot håndtak. Neste steg er rett og slett å bare rulle det sammen. Hver av knivene vil da ligge isolert, slik at de ikke skader hverandre. Til slutt teiper du godt rundt pakken slik at knivene holder seg på plass.

Når du skal pakke knivene ut kan du gjøre akkurat det samme, bare motsatt vei. Du legger pakken på en flate, og ruller forsiktig ut. Da ligger knivene klar på rekke og rad, og det er bare å sette eller legge dem på plass på ønsket sted.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til!

Har du spørsmål? Kom gjerne innom en av våre butikker, eller ta kontakt med oss her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

God hygiene på flyttedagen

Slik beholder du god hygiene når du flytter

Det er alltid viktig å tenke på hygiene, også når du flytter. Vi har samlet noen tips til hvordan du kan beholde god hygiene når du flytter.

Hvordan brette opp en flytteeske

Du er ikke alene, for de fleste av oss har vel opplevd frustrasjonen som treffer når man står midt i pakkerotet hjemme, og flytteesken nekter å samarbeide. Fortvil ikke, vi guider deg gjennom det.

salgsklar bolig

4 råd til å gjøre boligen salgsklar

Planlegger du å selge din bolig? Da har du flaks, for her kommer vi med 4 enkle tips til hvordan du gjør din bolig salgsklar.

Flytte fra stort til mindre

Mitt lille flytteeventyr

Å flytte er både stress og kan være vanskelig. Vår kollega i Danmark har jobbet med flytting siden 2015, og føler fortsatt at flytteprosessen krever mye tid og energi. Men hun har lært flere triks som kan hjelpe. Les om hennes flyttereise, kanskje blir du også litt klokere?

searchclose