Ikke skjær deg på knivene!

Har du opplevd å skjære deg på knivene når du pakker opp eller ned? Det er en unødvendig smell å gå på.

Kjøkkenredskapene er gjerne ikke det første som pakkes ned. Man er gjerne rimelig lei av å pakke ned når man kommer dit, og da kan det friste å bare slenge alt kjøkkenredskap i en felles eske eller pose. Det er greit nok for mye av redskapene, men knivene bør absolutt ikke inkluderes i denne blandingen. Det er verken bra for knivene, som kan ta skade eller bli sløve, eller for deg. Vi ønsker å unngå at du tar nedi esken og får et kutt på hånden fordi du var for lat til å sortere. Så her er et lavterskel tips til hvordan du kan pakke knivene – enkelt.

Legg bølgepapp på en overflate, og legg knivene på rad utover den. For å unngå at pakken blir større på den ene siden legger du knivene annenhver vei, knivblad mot håndtak. Neste steg er rett og slett å bare rulle det sammen. Hver av knivene vil da ligge isolert, slik at de ikke skader hverandre. Til slutt teiper du godt rundt pakken slik at knivene holder seg på plass.

Når du skal pakke knivene ut kan du gjøre akkurat det samme, bare motsatt vei. Du legger pakken på en flate, og ruller forsiktig ut. Da ligger knivene klar på rekke og rad, og det er bare å sette eller legge dem på plass på ønsket sted.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til!

Har du spørsmål? Kom gjerne innom en av våre butikker, eller ta kontakt med oss her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Huskeliste dagen før utflytting

Hva bør du gjøre dagen før du flytter og etter utvasken?

Dagen er her snart, og forhåpentligvis har du rukket å gjøre deg ferdig med pakking, og alle andre gjøremål som følger i en flytteprosess. Kryss av disse siste stegene for at flyttedagen skal gå så smertefritt som mulig.

Husk dette en uke før du flytter

Hva bør du gjøre uken før du flytter?

Nå har du kanskje begynt å kjenne på stresset, men forhåpentligvis har du fått gjort unna mye av de viktigste tingene. Det er et par ting som gjenstår på vår liste før du er klar for det nye som venter, om det er et nytt hjem, en reise, eller kanskje noe helt annet.

husk to uker før du flytter

Hva bør du gjøre to uker før du flytter?

Når det er to uker igjen er det på tide å få fart på sakene, slik at du slipper å stresse unødvendig de siste dagene før du flytter. Få unna et par ting du kan gjøre allerede nå.

person som forbereder flytting

Hva bør du gjøre en måned før du flytter?

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.