Ikke skjær deg på knivene!

Har du opplevd å skjære deg på knivene når du pakker opp eller ned? Det er en unødvendig smell å gå på.

Kjøkkenredskapene er gjerne ikke det første som pakkes ned. Man er gjerne rimelig lei av å pakke ned når man kommer dit, og da kan det friste å bare slenge alt kjøkkenredskap i en felles eske eller pose. Det er greit nok for mye av redskapene, men knivene bør absolutt ikke inkluderes i denne blandingen. Det er verken bra for knivene, som kan ta skade eller bli sløve, eller for deg. Vi ønsker å unngå at du tar nedi esken og får et kutt på hånden fordi du var for lat til å sortere. Så her er et lavterskel tips til hvordan du kan pakke knivene – enkelt.

Legg bølgepapp på en overflate, og legg knivene på rad utover den. For å unngå at pakken blir større på den ene siden legger du knivene annenhver vei, knivblad mot håndtak. Neste steg er rett og slett å bare rulle det sammen. Hver av knivene vil da ligge isolert, slik at de ikke skader hverandre. Til slutt teiper du godt rundt pakken slik at knivene holder seg på plass.

Når du skal pakke knivene ut kan du gjøre akkurat det samme, bare motsatt vei. Du legger pakken på en flate, og ruller forsiktig ut. Da ligger knivene klar på rekke og rad, og det er bare å sette eller legge dem på plass på ønsket sted.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til!

Har du spørsmål? Kom gjerne innom en av våre butikker, eller ta kontakt med oss her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

person som forbereder flytting

Hva bør du gjøre en måned før du flytter?

Det er mange som flytter i disse dager, og det er mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på måneden før du flytter.

Husk dette når du flytter

Dette må du huske før du flytter

Vi går inn i en tid hvor mange flytter, og da er det mye å huske på. Her er en sjekkliste som kan gjøre perioden fra du bestemmer deg for å flytte, til du faktisk flytter, litt enklere. I dette innlegget fokuserer vi på hva som bør skje allerede når du bestemmer deg for å flytte.

Flyttemateriellet du trenger

5 flyttemateriell som gjør flyttingen enklere

Når du skal flytte eller lagre er det mye du kan klare deg uten, men vi anbefaler at du går til innkjøp av noe grunnleggende for å sikre en god og sikker flytting og lagring. Se hva du bør kjøpe her.

Student flytter

Dette må du vite før du flytter for å studere

Skal du flytte for å studere? Da har vi noen gode råd til deg - her er alt du trenger å vite.

close