Ikke skjær deg på knivene

Har du opplevd å skjære deg på knivene når du pakker opp eller ned? Det er en unødvendig smell å gå på.

Kjøkkenredskapene er gjerne ikke det første som pakkes ned. Man er gjerne rimelig lei av å pakke ned når man kommer dit, og da kan det friste å bare slenge alt kjøkkenredskap i en felles eske eller pose. Det er greit nok for mye av redskapene, men knivene bør absolutt ikke inkluderes i denne blandingen. Det er verken bra for knivene, som kan ta skade eller bli sløve, eller for deg. Vi ønsker å unngå at du tar nedi esken og får et kutt på hånden fordi du var for lat til å sortere. Så her er et lavterskel tips til hvordan du kan pakke knivene – enkelt.

Legg bølgepapp på en overflate, og legg knivene på rad utover den. For å unngå at pakken blir større på den ene siden legger du knivene annenhver vei, knivblad mot håndtak. Neste steg er rett og slett å bare rulle det sammen. Hver av knivene vil da ligge isolert, slik at de ikke skader hverandre. Til slutt teiper du godt rundt pakken slik at knivene holder seg på plass.

Når du skal pakke knivene ut kan du gjøre akkurat det samme, bare motsatt vei. Du legger pakken på en flate, og ruller forsiktig ut. Da ligger knivene klar på rekke og rad, og det er bare å sette eller legge dem på plass på ønsket sted.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til!

Har du spørsmål? Kom gjerne innom en av våre butikker, eller ta kontakt med oss her.

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med en lagertaxi kan du låne bil for å frakte tingene dine!

Lagertaxi er en tilleggstjeneste som er tilgjengelig på utvalgte lagerstørrelser.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe eller et rør på lageret eller lignende.

Hva menes med et gratis flyttebil?

Få varebil på kjøpet.
På dette lagerrommet kan du velge mellom velkomstrabatten og gratis flyttebil ved innflytt. Når du booker lageret får du en rabattkode fra oss som du kan bruke hos en av våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.