CSS logo

Hva gjør du når du må flytte ut av det gamle hjemmet før du kan flytte inn i det nye?
Publisert mars 6, 2019

Det er ikke uvanlig at du må være ute av det gamle hjemmet før du kan flytte inn i det nye. Men hvordan kan du løse logistikk problemene som oppstår i denne situasjonen? Les videre, og få svaret.

Mellomlagring

Mange av våre kunder bruker minilager for å løse nettopp dette problemet. Hvis du leier et minilager noen dager før du må være ute av det gamle hjemmet, får du god tid til å flytte inn tingene. Dersom du flytter alt ut av det gamle hjemmet noen dager før du må være ute, får du også god tid til å utføre flyttevasken (eller til å få noen andre til å utføre den for deg). Når du så skal flytte inn i ditt nye hjem, kan du gjøre det den dagen som passer best for deg. Du er ikke avhengig av å være ute en bestemt dato.

Mellomlagringen kan vise seg å bli nyttig også hvis det nye hjemmet skal pusses opp. Da har du allerede møblene ute av veien, og det er bare å sette i gang i den tomme leiligheten. Da behøver du ikke bekymre deg for flekker og oppussingsstøv på møbler og eiendeler, og du kan flytte alt inn når du er helt ferdig med jobben.

Når du skal leie et minilager til mellomlagring kan vi hjelpe deg å finne størrelsen som egner seg best til ditt behov. Du får ofte plass til mer enn du tror, så vi anbefaler at du kontakter oss, eller bruker vår størrelseberegner på nett for å få et estimat på hvor stor lagerstørrelse du trenger. Du kan bestille et minilager på vår nettsted.

Andre muligheter

Dersom du ikke bor i et område hvor minilager er en mulighet, er det fortsatt andre løsninger som kan redde deg fra å måtte sette alle eiendeler på gata. Har du venner med garasje, eller som har ekstra plass i kjellerboder og loftsboder, kan du alltids spørre om du kan låne plass for en liten periode. Dersom du ikke får plass til alt hos en venn, kan du alltids spre det ut hos flere. Da kan det være lurt å notere seg hvor du har lagret hva.

Dette bør du tenke på hvis du lagrer hos venner

Skal du lagre hos venner er det noen ting som kan lønne seg å planlegge i forkant. Skal du lagre på vinterhalvåret vil det bli store temperatursvingninger i en garasje med dårlig isolasjon og uten oppvarming. Da bør du unngå å lagre elektronikk, antikke møbler, vannbasert maling, eller annet som ikke tåler minusgrader og store temperatursvingninger. Prøv å finn et sted med mer stabil temperatur og plussgrader hvor du kan lagre dette.

Dersom du skal lagre i en fuktig kjellerbod hvor det er fare for lekkasje, bør du ta høyde for dette når du pakker ned dine eiendeler. Kanskje ta plastposer inni eskene, så kan du beskytte innholdet dersom esken skulle trekke til seg fukt. Du kan også bruk plastkasser, og legge små poser med silica gel sammen med klær.

Uansett om du ender opp med å mellomlagre på et minilager eller låner plass hos venner ønsker vi deg lykke til med flyttingen!

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.