Slik er City Self-Storage og Eurobox Minilager sammen

Siden 1993 jobbet Eurobox Minilager og City Self-Storage hver for seg med å løse plassproblemer, men i januar 2020 ble selskapene slått sammen. Nå er 27 års erfaring samlet på ett sted, les hvordan selskapene jobber sammen nå.

Slik jobber Eurobox minilager og City Self-Storage sammen

Når to lageraktører med lang erfaring og god kompetanse slår seg sammen, betyr det at du som kunde blir møtt med enda større kunnskap og erfaring fra flere hold. Det var dette som skjedde da Eurobox Minilager i januar ble en del av City Self-Storage-teamet. Styrkene fra begge selskapene ble tatt med videre inn i City Self-Storage, slik at vi kunne skape enda bedre kundeopplevelser.

Et enda sterkere team

Eurobox Minilager var en av City Self-Storage sine største konkurrenter, og gjorde det godt i lagerbransjen. En av grunnene til det var de dyktige og blide kundebehandlerne - som nå er en del av teamet til City Self-Storage.

- Med Eurobox har vi fått flere store, fine avdelinger med fantastisk beliggenhet. Og ikke minst har vi fått flere dyktige ansatte som leverer meget god kundeservice og har stålkontroll på alle rutiner, sier Salgssjef i City Self-Storage, Christian Hanssen.

Med lang erfaring i bransjen bidrar de med mye verdifull kompetanse, og er med på å styrke teamet av kundebehandlere i City Self-Storage. Er du tidligere Eurobox-kunde kan du møte de kjente ansiktene i butikkene som tidligere var en del av Eurobox Minilager.

Renate jobbet i Eurobox Minilager i 6 år, og ser lyst på at de nå er en del av teamet i City Self-Storage.

- Vi føler oss godt tatt imot av City Self-Storage, og det er alltid spennende med nye utfordringer, sier hun.

Kundene fortsatt viktigst

Kundebehandlerne i Eurobox Minilager har hatt god kontakt med mange kunder i søken om nok plass. Kundene er fortsatt i fokus i City Self-Storage.

- Vi har alltid møtt kundene med et smil, og vært opptatt av å ha fornøyde kunder som vender tilbake. Jeg har likt at vi alltid har jobbet sammen som et team, for å gi en best mulig kundeopplevelse. Vi vil fortsette å gi den samme gode kundeopplevelsen, uavhengig av bedriftens navn, sier Renate.

Ina har jobbet på City Self-Storage Drammen Åssiden i 5 år, og også hun er opptatt av den gode kundeopplevelsen.

- Ønsket mitt er å gjøre flytte-, lagre- og oppbevaringsprosessen så enkel som mulig. Når jeg møter en kunde i butikken første gang prøver jeg alltid å finne ut hva de trenger, eller å finne det behovet de kanskje ikke var klar over selv at vårt lager kunne løse, sier Ina.

Sammen skal teamene, som nå er ett, fortsette å gi god kundebehandling, og sette kundenes behov i fokus.

En lang historie fortsetter

Både Eurobox Minilager og City Self-Storage har jobber med å løse plassproblemer siden 1993. På veien har det kommer mye verdifull erfaring og kompetanse, som nå er samlet i samme bedrift. Videre skal bedriftene fortsette å vokse under merkenavnet City Self-Storage, og jobbe for å utvikle tilbudet til kundene.

- Eurobox har vært vår største konkurrent med tanke på beliggenhet og fordi de har ytt mye av den samme servicen som oss. Vi skal sammen jobbe for å alltid levere til kundens forventninger og gjerne overgå de, sier Christian.

Velkommen til oss, vi løser dine plassproblemer!

 

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Slik setter du opp tallerkeninndeleren

Er du usikker på hvordan du skal sette opp Tallerkeninndeleren? Vi hjelper deg, se vår video og følg stegene.

Organisering i boden

Organisering i boden din – slik gjør du det

Finner du ikke det du har i boden din? Her er fem tips til bedre organisering i boden.

Lagre Møbler

Slik lagrer du møbler du ikke har plass til lenger

Har du møbler stående som du ikke har plass til lenger? Vi vet hvordan du bør lagre dem.

Flytte saammen

Å flytte sammen: Noen nyttige tips

Å flytte sammen er en spennende fase i livet. Samtidig er de mye som må gjøres innen flytten. Vi har samlet noen råd for at det skal gå smidigere når dere skal flytte sammen.

close