5 tips for en enklere vårrengjøring

Nå er det er snart tid for vårrengjøring, men hvordan kan du ta best mulig fatt på denne oppgaven? Det kan virke uoppnåelig å skulle rengjøre hele hjemmet nøye. Vi håper å kunne inspirere og motivere deg til å ta vaskeutstyret fatt, og få vårrengjøringen unna.

Snart klar for vårrengjøring? les her hvordan du kan gjøre det enklere.

Samle familien

Ikke ta fatt på det alene, men gjør vårrengjøringen til en gruppeinnsats! Lag en liste over arbeidsoppgaver, og fordel den mellom dere. Et godt tips er å dele opp listen i rom. Så behøver det jo ikke være kjedelig – sett på litt musikk og la den drive dere fremover!

Ikke glem å spise

Du kommer til å ha bruk for mye energi, så husk å spis en god frokost. Sørg for vitaminer og proteiner, så både kropp og hjerne er klare for dagens utfordring. Kanskje bør du spise noe som er enkelt og raskt å lage, slik at du ikke mister tid til rengjøringen. Et tips kan også være å ha litt snacs tilgjengelig, slik at du ikke mister energien utover dagen.

Hvor skal du begynne?

Det er ikke dumt å ta ett rom av gangen. Men før du gjør det, kan du samle alt av tøy som skal vaskes, og starte vaskemaskinen. Ta alt av sengetøy, håndklær, matter og annet du trenger å vake, så blir det klart til du er ferdig med vasken. Hva er vel bedre enn rent sengetøy?

Sett bort ting som er i veien

Når du tømmer bokhyllen slik at du får tørket støv, kan du fort se at det ligger for mange småting og flyter. Da er vårrengjøringen en fin anledning til å finne ut hva du skal beholde, hva du skal sette bort og hva du skal selge. Dediker en eske eller to til ting som skal settes vekk, så slipper du å gjøre dette senere.

Rydd i klesskapet

Til slutt kan du gå gjennom klesskapet. Med våren i anmarsj er det nok en del klær som kan bli satt bort og det er helt sikkert noen klær som ligger bakerst i skapet og aldri blir brukt. Ta en ordentlig gjennomgang av klærne du har i skapet, og sorter etter det du skal beholde og det du kan selge eller gi bort.

Til slutt kan du også lage en egen eske med det som skal settes bort for sesongen. Dersom du ikke ønsker å brette klærne i en eske, kan det være lurt å skaffe seg garderobeesker, slik at klærne kan henge. Dunjakker og tykke dyner kan du også pakke i en compactor slik at de tar mindre plass, les hvordan du kan bruke denne her.

For å oppsummere:

  • Samle familien
  • Spis godt for å holde energien oppe
  • Start med å vaske tekstiler
  • Sorter og rydd ut samtidig som du rengjør
  • Legg bort vinterutstyret

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.