En flytteeksperts beste pakketips

Vår samarbeidspartner HMH har lang erfaring med flytting, og vet hva som skal til for å oppnå en problemfri flytteprosess. En av faktorene som spiller inn her er pakkingen av flyttelasset. Få deres beste tips her.

Les vår samarbeidspartners beste pakketips til deg som skal flytte

Velg med omhu hva du pakker i

  • Bruk kofferter og bager til klær
  • Bruk poser til sengetøy, håndklær, pledd og annet “stort og mykt”

Forøvrig bør man bruke esker til det meste, helst esker med lik størrelse. Grunnen til dette er at de da blir enklere å stable, både i flyttebil og på lageret. De står mer stabilt, noe som er viktig under transporten, og plassen man har til rådighet blir utnyttet maksimalt.

Ikke pakk for tungt

Bøker og andre tunge gjenstander bør pakkes i bokesker, altså en liten flytteeske. De er på ca. halve størrelsen som de vanlige flytteeskene, og egner seg godt til å pakke tunge ting. Dersom du pakker tungt i store esker  kan det blir for tungt å bære.

Beskytt eiendelene

Det som kan knuses må pakkes godt inn. Det er lurt å bruke rikelig med silkepapir og bobleplast for å oppnå optimal beskyttelse.  Unngå å stable for eksempel tallerkener oppå hverandre uten noe mellom. De skal pakkes inn og settes ned i esker, og det samme prinsippet gjelder for andre ting som kan knuse.

Tallerkeninndelere til bokkasser kan kjøpes i vår flyttebutikk.

Bordplater og andre flater man er redd for å få riper i skal pakkes inn. Det samme gjelder for bilder, malerier og annen kunst.

Når de skal fraktes er det viktig at man lar både bilder, malerier og annen kunst stå og ikke stabler dem oppå hverandre. Det kan fort bli tungt, og da kan det oppstå skader på det som ligger nederst.

Dersom du bruker disse rådene, hjelper du deg selv på veien til å oppnå en problemfri flytteprosess. Dersom du behøver flyttehjelp tilbyr vi det gjennom vår samarbeidspartner. Les mer og bestill her. Lykke til med nedpakkingen!

 

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

Slik flytter du i regn

Slik flytter du i regnet

Uheldigvis kan vi ikke kontrollere været. Skulle du være så uheldig at det regner på flyttedagen kan det skape både frustrasjon og problemer, men du kan ta flere forholdsregler for å unngå skader på dine eiendeler. Vi har samlet dem her.

Gjør dette før visning

Gjør dette før visningen

Skal du selge din bolig? Sammen med Eiendomsmegler Truls Hauge kommer vi med gode råd du bør ta med deg før visningen.

searchclose