Hvorfor leie en ekstra lagerbod?

Når byene vokser blir også leilighetene mindre, og det er ikke lengre alle som har lagringsplass i tilknytning til leiligheten. Har du opplevd å ikke ha plass til alt?

Når vi stadig kjøper nye møbler, oppdaterer på interiørfronten hjemme og arver fra bestemor er det ikke til å unngå at plassen vi har til rådighet begynner å fylle seg opp. Når tendensen er at det alltid er litt rotete hjemme, at gulvet i boden ikke synes, eller at det rett og slett ikke er plass til alle møblene, kan løsningen være å leie en ekstra lagerbod. Ved å leie en lagerbod hos oss kan du få unna møbler og eiendeler som ikke blir brukt i hverdagen, men som du likevel ønsker å ta vare på.

Ta vare på minner

Våre tempererte lagerboder er godt egnet for lagring av møbler, malerier, eller andre eiendeler du er redd for. Har du kanskje arvet fine møbler av foreldre eller besteforeldre, som du gjerne vil ha, men som bare ikke passer inn akkurat nå? Vi har plass til dem. Noe annet som ofte tar opp plass i gangen eller boden er sesongutstyr som skiutstyr, kjelker, surfebrett, eller grillen. Få det unna når sesongen er over, og sett det trygt på lagring. Så slipper du å tenke på det. Du slipper også at det står og tar opp plass du egentlig trenger til andre ting.

Velg en avdeling som ligger på vei til jobb, eller bare en som er i nærheten. Vi har lager til leie flere steder i Stockholm. Så har du eiendelene dine nært deg, og det er lettere å poppe innom for å hente ut skiene før sesongen starter.

Har du spørsmål? Kom gjerne innom en av våre butikker, eller ta kontakt med oss her!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Slik setter du opp tallerkeninndeleren

Er du usikker på hvordan du skal sette opp Tallerkeninndeleren? Vi hjelper deg, se vår video og følg stegene.

Organisering i boden

Organisering i boden din – slik gjør du det

Finner du ikke det du har i boden din? Her er fem tips til bedre organisering i boden.

Lagre Møbler

Slik lagrer du møbler du ikke har plass til lenger

Har du møbler stående som du ikke har plass til lenger? Vi vet hvordan du bør lagre dem.

Flytte saammen

Å flytte sammen: Noen nyttige tips

Å flytte sammen er en spennende fase i livet. Samtidig er de mye som må gjøres innen flytten. Vi har samlet noen råd for at det skal gå smidigere når dere skal flytte sammen.

close