Hvorfor leie en ekstra lagerbod?

Når byene vokser blir også leilighetene mindre, og det er ikke lengre alle som har lagringsplass i tilknytning til leiligheten. Har du opplevd å ikke ha plass til alt?

Når vi stadig kjøper nye møbler, oppdaterer på interiørfronten hjemme og arver fra bestemor er det ikke til å unngå at plassen vi har til rådighet begynner å fylle seg opp. Når tendensen er at det alltid er litt rotete hjemme, at gulvet i boden ikke synes, eller at det rett og slett ikke er plass til alle møblene, kan løsningen være å leie en ekstra lagerbod. Ved å leie en lagerbod hos oss kan du få unna møbler og eiendeler som ikke blir brukt i hverdagen, men som du likevel ønsker å ta vare på.

Ta vare på minner

Våre tempererte lagerboder er godt egnet for lagring av møbler, malerier, eller andre eiendeler du er redd for. Har du kanskje arvet fine møbler av foreldre eller besteforeldre, som du gjerne vil ha, men som bare ikke passer inn akkurat nå? Vi har plass til dem. Noe annet som ofte tar opp plass i gangen eller boden er sesongutstyr som skiutstyr, kjelker, surfebrett, eller grillen. Få det unna når sesongen er over, og sett det trygt på lagring. Så slipper du å tenke på det. Du slipper også at det står og tar opp plass du egentlig trenger til andre ting.

Velg en avdeling som ligger på vei til jobb, eller bare en som er i nærheten. Vi har lager til leie flere steder i Stockholm. Så har du eiendelene dine nært deg, og det er lettere å poppe innom for å hente ut skiene før sesongen starter.

Har du spørsmål? Kom gjerne innom en av våre butikker, eller ta kontakt med oss her!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Frigjør plass hjemme

Frigjør plassen hjemme

Mange av oss har hatt hjemmekontor nå i et par måneder, og skal fortsette med det en periode fremover. Få våre enkle tips til å frigjøre mer plass hjemme.

Lagre dekk stående eller liggende

Skal du lagre dekk stående eller liggende?

Det er snart på tide å legge vinteren bak oss og sette bort vinterdekkene. Men hvordan skal du lagre dem, og bør hjul og dekk lagres liggende eller stående?

Slik flytter du i regn

Slik flytter du i regnet

Uheldigvis kan vi ikke kontrollere været. Skulle du være så uheldig at det regner på flyttedagen kan det skape både frustrasjon og problemer, men du kan ta flere forholdsregler for å unngå skader på dine eiendeler. Vi har samlet dem her.

Gjør dette før visning

Gjør dette før visningen

Skal du selge din bolig? Sammen med Eiendomsmegler Truls Hauge kommer vi med gode råd du bør ta med deg før visningen.

searchclose