Hvorfor leie en ekstra lagerbod?

Når byene vokser blir også leilighetene mindre, og det er ikke lengre alle som har lagringsplass i tilknytning til leiligheten. Har du opplevd å ikke ha plass til alt?

Når vi stadig kjøper nye møbler, oppdaterer på interiørfronten hjemme og arver fra bestemor er det ikke til å unngå at plassen vi har til rådighet begynner å fylle seg opp. Når tendensen er at det alltid er litt rotete hjemme, at gulvet i boden ikke synes, eller at det rett og slett ikke er plass til alle møblene, kan løsningen være å leie en ekstra lagerbod. Ved å leie en lagerbod hos oss kan du få unna møbler og eiendeler som ikke blir brukt i hverdagen, men som du likevel ønsker å ta vare på.

Ta vare på minner

Våre tempererte lagerboder er godt egnet for lagring av møbler, malerier, eller andre eiendeler du er redd for. Har du kanskje arvet fine møbler av foreldre eller besteforeldre, som du gjerne vil ha, men som bare ikke passer inn akkurat nå? Vi har plass til dem. Noe annet som ofte tar opp plass i gangen eller boden er sesongutstyr som skiutstyr, kjelker, surfebrett, eller grillen. Få det unna når sesongen er over, og sett det trygt på lagring. Så slipper du å tenke på det. Du slipper også at det står og tar opp plass du egentlig trenger til andre ting.

Velg en avdeling som ligger på vei til jobb, eller bare en som er i nærheten. Vi har lager til leie flere steder i Stockholm. Så har du eiendelene dine nært deg, og det er lettere å poppe innom for å hente ut skiene før sesongen starter.

Har du spørsmål? Kom gjerne innom en av våre butikker, eller ta kontakt med oss her!

Om City Self-Storage

City Self-Storage ble startet i Norge i 1993, og er i dag landets ledende minilageraktør, også med avdelinger i Sverige og Danmark. Med lang erfaring med utleie av lager, er vi alltid på jakt etter å finne de beste løsningene for våre kunder, både privatpersoner og bedrifter. Vi kan tilby flyttehjelp, og i våre butikker finner du våre lagereksperter, alt av pakkemateriell, samt utleie av utstyr og andre tjenester tilknyttet flytting og lagring.

City Self-Storage er et selskap i Self Storage Group ASA.

Forbered deg på å rydde bort sommeren

Forbered deg til å rydde bort sommeren

Høsten er på vei for fullt, og tiden for å klippe gress, sitte ute på verandaen og på uteserveringen er snart over. Om ikke lenge skal alt av sommerutstyr vike for kjelker, vinterklær og spader. Men er du klar til å sette bort sommerutstyret?

Pant på flytteesker

Vi vil ha dine brukte flytteesker

Leier du lager hos City Self-Storage og har noen av våre flytteesker liggende? Lever eskene inn på Torshov og få pant for dem!

Studentlagring sammen

Slik får studenter bedre plass mens de sparer penger

Verken studentbudsjettet eller studenthybler er kjent for å være romslige, og stramt budsjett og plassmangel er problemer for mange. Vi har en løsning som gir studenter bedre plass, uten at det tar en stor bit av budsjettet.

Lager med fornybar energi

Strøm med opprinnelsesgaranti på lageret

For å bli et enda mer bærekraftig selskap ser vi alltid etter mer miljøvennlige løsninger i produksjon, daglig drift og på våre produkter. Et viktig tiltak er å optimalisere vårt strømforbruk og kjøpe strøm med opprinnelsesgaranti.