CSS logo

Strøm med opprinnelsesgaranti: Hva er det og hvorfor er det nyttig for deg som leier et minilager
Publisert august 22, 2023

Lurer du på hva strøm med opprinnelsesgaranti betyr når du leier et minilager? Oppdag hvorfor opprinnelsesgaranti er avgjørende for din lagring, og hvordan det gjør din oppbevaring mer miljøvennlig.

Som bevisst forbrukere blir vi stadig mer opptatt av å ta valg som støtter en bærekraftig fremtid.

Fra valg av matvarer til transport og energiforsyning, ønsker vi å sikre at våre handlinger har en positiv innvirkning på miljøet.

Når det kommer til leie av et minilager, kan du også ta bærekraftige valg ved å velge et minilager med strøm med opprinnelsesgaranti.

I dette blogginnlegget skal vi utforske hva strøm med opprinnelsesgaranti faktisk er, og hvorfor det er nyttig for deg å sikre at minilageret du leier har garantien.

Hva er strøm med opprinnelsesgaranti?

Strøm med opprinnelsesgaranti refererer til elektrisitet som er produsert fra fornybare og miljøvennlige energikilder. Dette kan omfatte solenergi, vindkraft, vannkraft og biomasse.

Når du velger et minilager med strøm med opprinnelsesgaranti, kan du være trygg på at den elektrisiteten som brukes til å drive lagereenheter og fasiliteter kommer fra bærekraftige kilder.

Dette reduserer klimagassutslippene og støtter overgangen til et grønnere energisystem.

Fordelene ved å leie et minilager med opprinnelsesgaranti

Reduserer miljøpåvirkningen: Ved å velge et minilager med opprinnelsesgaranti bidrar du til å redusere din egen miljøpåvirkning.

Du støtter fornybar energiproduksjon og bidrar til å redusere behovet for fossile brensler som kull eller naturgass.

Etisk ansvar: Å velge bærekraftig strøm er et bevisst valg for å ta ansvar for klimaet og miljøet.

Som leietaker av et minilager kan du vise ditt engasjement for å støtte en grønnere fremtid og bidra til overgangen til ren energi.

Positivt omdømme: Er du en bedrift som skal leie ekstra lagerplass for å drive businessen din mer effektivt, er det viktig å være nøye med å velge et miljøvennlig minilager.

Hvis bærekraft er viktig for deg eller din bedrift, kan valget av et minilager med opprinnelsesgaranti bidra til å forbedre ditt omdømme.

Dine kunder, samarbeidspartnere og ansatte vil se at du tar bærekraft på alvor og tar aktive skritt for å redusere din miljøpåvirkning gjennom valg av en bærekraftig lagringsløsning.

I tillegg har bedrifter stor påvirkningskraft, og det er viktig at bedrifter sørger for å redusere sine utslipp for å skape en mer bærekraftig fremtid for alle, inkludert fremtidige generasjoner.

Bevarer bærekraften i lokalsamfunnet: Ved å støtte opprinnelsesgaranti for strøm i ditt minilager bidrar du til å opprettholde etterspørselen etter fornybar energi.

Dette kan oppmuntre til økt utbygging av fornybare energikilder i ditt lokalsamfunn og bidra til en grønnere og mer bærekraftig energisektor.

Personlig tilfredshet: Å velge et minilager med opprinnelsesgaranti gir en følelse av personlig tilfredshet, da du vet at dine lagringsbehov blir møtt på en måte som er i tråd med dine verdier og miljøbevissthet.

Har din lagringsplass strøm med opprinnelsesgaranti?

Når du vurderer å leie et minilager, ta deg tid til å undersøke om selskapet tilbyr strøm med opprinnelsesgaranti.

Dette er en viktig faktor for å velge en bærekraftig lagringsløsning som støtter din miljømessige bevissthet og verdier.

Ved å ta dette valget kan du ha en positiv innvirkning på miljøet og bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Bedre plass med grønn samvittighet

Strøm med opprinnelsesgaranti er et viktig konsept for å støtte fornybar energiproduksjon og redusere klimapåvirkningen.

Ved å velge et minilager med opprinnelsesgaranti, tar du et bevisst valg for å støtte en grønnere fremtid og ta ansvar for dine miljømessige påvirkninger.

Samtidig som du får bedre plass med en grønnere samvittighet.

Gjør ditt lagringsvalg til en del av din bærekraftige livsstil og bidra til overgangen til ren energi.

Hvor mye plass trenger du?

Søk på nettsiden

Hva er lagertaxi?

Med Lagertaxi får du bil, bærehjelp og sjåfør inkludert når du bestiller lager.

Tjenesten forutsetter 6 måneders binding av lagerleien. Les hvordan det fungerer her.

Hva er outlet?

Outletlagre har lavere priser!

Fordi de har en litt merkelig form, en stolpe, rør, trappeadgang eller lignende.

Hva menes med gratis varebil?

Få varebil på kjøpet.
Ved leie av dette lagerrommet får du disponere en gratis varebil når du flytter tingene inn på lageret. Når du har bestilt får du en rabattkode som du kan benytte hos våre samarbeidspartnere.
Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.