Trygg lagring

Har du behov for større plass?

De fleste har fra tid til annen behov for litt større plass i hjemmet, og kanskje spesielt i disse tider. Da er det godt å vite at du hos City Self-Storage trygt kan lagre tingene du ikke har bruk for akkurat nå.


Eurobox og City Self-StorageMinilagercityselfstorage

Trygg lagring

Har du behov for større plass?

De fleste har fra tid til annen behov for litt større plass i hjemmet, og kanskje spesielt i disse tider. Da er det godt å vite at du hos City Self-Storage trygt kan lagre tingene du ikke har bruk for akkurat nå.


Eurobox og City Self-StorageFar med barn og flytteesker på minilager
Man öppnar upp lås till förråd

Tilgjengelig og enkel lagring

Fleksibel og trygg lagerløsning

City Self-Storage leier ut lagerrom til private og bedrifter som trenger en fleksibel og trygg lagerløsning.

– Vi har sentrale lokasjoner som er enkelt å komme seg til med offentlig transport, men har selvsagt også parkeringsmuligheter for de som vil lagre større ting, forteller Content Marketing Manager i City Self-Storage, Emilie White Hveding.

I en tid hvor flere har hjemmekontor, har problemstillingen «Hvor skal jeg plassere dette?» oppstått for flere.

– Mange har nok nå fått behov for et ekstra rom. Da er det fint å kunne rydde ut tingene man ikke trenger akkurat nå og plassere de trygt på et lager, så får man utnyttet hjemmekontoret optimalt, sier Hveding.

Her kan du se hvordan minilager fungerer >

En ekstra bod

Plassen du mangler

Med sentrale plasseringer i Oslo gjør City Self-Storage det enkelt for de fleste å få den «ekstra» boden - rett i nærheten.

– Om du ikke har en bod i hjemmet eller boden rett og slett allerede er overfylt, så har vi gode løsninger for deg, sier Hveding.

Hun forteller videre at den ekstra boden også kan benyttes som lagringsplass av forskjellig sesongsbasert utstyr.

– Å leie en bod er perfekt for lagring av dette. Sportsutstyret, sykkelen og sommergarderoben kan lagres på vinteren, og så bytter du det med ski, vinterklær og kjelke, som da kan lagres på sommeren, sier Hveding.

Nylig har også City Self-Storage lansert konseptet "Lagertaxi", hvor kunder som leier små boder kan få frakt inkludert i lagerleien ved lengre leie.

- Foreløpig testes konseptet på noen utvalgte avdelinger i Oslo. Dette er et kjempekonsept, spesielt for de som vet de trenger bod over lengre tid, men som ikke har mulighet til å frakte eiendelene sine til lageret selv, forteller Hveding.

Man öppnar upp lås till förråd
Man öppnar upp lås till förråd

Fleksibel lagring

Tilgang hele leieperioden

Med fleksibel månedsleie og enkel tilgang, har City Self-Storage blitt løsningen for mange.

– Kundene våre har tilgang i hele leieperioden og kan besøke lageret mellom kl. 06 og 23 om de skulle ha behov for å hente eller legge inn noe, forteller Hveding.

Om behovet etterhvert skulle endre seg, er det også muligheter for å enkelt oppgradere eller nedgradere plassen du leier.

– Vi vet at folk sine behov stadig endres. Kanskje er det familieforøkelse på gang, som gjør at man trenger ekstra plass til et barnerom. Eller kanskje man skal flytte og trenger et sted å oppbevare ting midlertidig? Uansett har vi løsningen du trenger der og da, og tilpasser denne også når behovene endrer seg, avslutter Hveding.

Trenger du ekstra lagerplass? Reserver minilager her >

Kom i gang med lagringen nå

Dra innom din nærmeste avdeling eller bestill på nett